Hirdetések

Hirdetés 2020. május 03-10.

Vasárnap: Egyházközségünk élő és elhunyt tagjaiért, kiemelve Szűcsi István, Benkó Rozália, Haris Lajos, Jámbor Irén és élő, valamint elhunyt hozzátartozókért
Hétfő: Koronavírusos betegekért és a járvány megszűnéséért
Kedd: Hálából
Szerda: Püspök atyáért, papokért
Csütörtök: Egyházközségünkért
Péntek: Tisztítótűzben szenvedőkért
Szombat: Dinnyés István lelki üdvéért
Vasárnap: Egyházközségünk élő és elhunyt tagjaiért, Kiss Balázs lelki üdvééért

2020. március 22. napjától a templomban a nyilvános liturgia szünetel. A vasárnapot szenteljük meg valamiképpen (pl. TV mise, szentírás olvasás, hosszabb ima, vallásos témáról beszéljünk, rászorulók megsegítése stb.)! Vasárnaponként 10 órakor szentmisét közvetítünk templomunkból az egyházközségi Facebook-oldalon.

Zárt ajtó mellett minden nap misézünk, aki akar, kérhet szentmise szándékot a plébánián, vagy telefonon (06-20/521-0654). A hitoktatást kövessük figyelemmel az iskolai oktatás keretében. A szentmisék most az egész egyházközségért kerülnek felajánlásra minden nap, aki akar, lélekben bekapcsolódhat, és felajánlhatja saját szándékaira.

Május a Szűzanya hónapja. Májusban mindig este mondjuk el a szentmisét, és minden este elimádkozzuk a májusi litániát. Az elmúlt megpróbáltatások nem múlnak el nyom nélkül. Szent Pál híres mondása, ami nagy igazság, hogy az Isten szeretőknek minden a javára válik. Imádkozzunk is, és törekedjünk is arra, hogy a megpróbáltatásokból igazabb emberekként kerüljünk ki.

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .