Hirdetések

Hirdetés 2020. május 10-17.

Vasárnap: Egyházközségünk élő és elhunyt tagjaiért, Kiss Balázs lelki üdvééért
Hétfő: Betegekért
Kedd: Gyermekekért, magzatokért
Szerda: Anyagi gondokkal küszködőkért
Csütörtök: Bálint, Vastag, és Hegyi család élő és elhunyt tagjaiért
Péntek: Orvosokért, ápolókért
Szombat: Hálából 50. házassági évfordulóra
Vasárnap:Egyházközségünk élő és elhunyt tagjaiért, kiemelve Szabó Illés, édesapja István, édesanyja Mária és testvére Rozália, Cseri István, Szűcsi Mária és fiuk István, élő és elhunyt hozzátartozókért

Templomunkban a nyilvános liturgia még mindig szünetel. A vasárnapot szenteljük meg valamiképpen (pl. TV mise, szentírás olvasás, hosszabb ima, vallásos témáról beszéljünk, rászorulók megsegítése stb.)! Vasárnaponként 10 órakor szentmisét közvetítünk templomunkból az egyházközségi Facebook-oldalon.

Zárt ajtó mellett minden nap misézünk, aki akar, kérhet szentmise szándékot a plébánián, vagy telefonon (06-20/521-0654). A hitoktatást kövessük figyelemmel az iskolai oktatás keretében. A szentmisék most az egész egyházközségért kerülnek felajánlásra minden nap, aki akar, lélekben bekapcsolódhat, és felajánlhatja saját szándékaira.

Május a Szűzanya hónapja. Májusban mindig este mondjuk el a szentmisét, és minden este elimádkozzuk a májusi litániát.

Reménykeltő, hála a jó Istennek a lazításokért. Az Úr segítse hozzá Pest megyét és Pestet is, hogy itt is elkezdődjenek a könnyítések. Nekünk hívő embereknek feladatunk az engesztelés a a mi és a világ bűneiért.

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .