Hirdetések

Hirdetés 2021. december 05-12.

Vasárnap (Advent második vasárnapja, december 05.):
reggel (10.30): Hálából 70. születésnapra
este (18.00): A héten eltemetett Dósa Istvánért, Köncse József atyáért és Hálából születésnapra és az előző heti szándékokért

Vasárnap (Advent harmadik vasárnapja, december 12.):
reggel (10.30): Cseri Pál és neje, Mészáros Erzsébet és meghalt hozzátartozókért
este (18.00): szabad

Kedves Testvérek! A héten eltemettük József atyát.

Nagy fájdalom, de nagy remény is Ő a számunkra. Bizonyára imádkozik értünk, amire szüksége is van egyházközségünknek.

Mindenkinek hálásan köszönjük, akár a legkisebb szolgálatát is a temetést illetően. Felsorolhatatlan a sok testvér, aki együttérzően, annyi mindenben volt áldozatos. Adja Isten, hogy egységben tudjunk lenni a jövőbe vetett reményt illetően. Engesztelődjünk ki és vigyázzunk egymásra. A jövő titok. Bízzunk a Gondviselő Jó Istenben.

 

 

Hétköznapokon, hajnali misék nincsenek, de hétfőtől péntekig, reggel 6 órakor igeliturgiák vannak, áldoztatással. Dobos János és Kohajda László vezetik az alkalmakat.

Szerda, december 08. a Boldogságos Szűz Mária szeplőtelen fogantatása, főünnep. Nálunk, valószínűleg nem tud lenni szentmise, ezen a napon. Tápiószecsőn viszont, igen. Este 6 órakor. A szecsői testvérek, illetve Karácsondi Mihály atya szeretettel várnak bennünket rá.

Az Új Ember és Adoremus előfizetését 2022-re, mielőbb kérjük jelezni a sekrestyében. Aki nem mondja le, nem kell, hogy szóljon. Új előfizetők is jelentkezhetnek.

Farkas Gábor december 15-én indul Kárpátaljára. „Cipősdoboz ajándékokat” is visz. Keressük őt, támogassuk szeretetszolgálatát. Csomagok (mihamarabb) a sekrestyében is leadhatók.

Dinnyés István temetése hétfőn, 14.00-kor lesz.

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .