Hirdetések

Hirdetés 2021. december 12-19.

Vasárnap (Advent harmadik vasárnapja, december 12.):
reggel (10.30): Cseri Pál és neje, Mészáros Erzsébet és meghalt hozzátartozókért
este (18.00): A héten eltemetett Dinnyés Istvánért, élő és elhunyt Nagyszülőkért és az előző heti szándékokért

Vasárnap (Advent negyedik vasárnapja, december 19.):
reggel (10.30): Hálából unokáinkért, Mátéért, Fanniért, Alexandráért, Viktóriáért és szüleikért
este (18.00): Szabó István és neje, Benkó Mária és gyermekeik lelki üdvéért

Hétfő Szent Lúcia szűz és vértanú, kedd Keresztes Szent János áldozópap és egyháztanító ünnepe lesz. Isten éltesse Lúcia, Luca nevű testvéreinket!

December 15-én indulnak a Szentcsalád-ájtatosságok. A járványos helyzet miatt, a tavalyi módokon. Tehát a legtöbb esetben a Szentcsalád képet adjuk tovább egymás házaihoz és az ott élők végzik el, természetesen lélekben mindenki egyesülhet az imádsággal.

A Szentcsalád képeket december 12-én az esti szentmise után Barotai atya áldja meg, itt a templomban. Szerdán pedig kezdődhet a szép hagyomány ápolása.

Kedves Testvérek! Szeretettel hívunk benneteket a következő programra:

2021. advent 4. vasárnapján, december 19- én este negyed hatkor, karácsony előtti lelki ráhangolódás lesz templomunkban Krisztus Születése ünnepére. Eljön hozzánk Káposztássy Béla, gyáli plébános atya és beszédet mond nekünk. A szentmise ideje alatt, melyet Barotai Endre atya mutat be, Béla atya gyóntatni fog. Éljünk ezzel a jó lehetőséggel minél többen.

Hétköznapokon, hajnali misék nincsenek, de hétfőtől péntekig, reggel 6 órakor igeliturgiák vannak, áldoztatással.

A karácsony előtti betegellátás a december huszadikai héten lesz. Az az idős, vagy beteg testvérünk, aki szentgyónás, betegek kenete miatt papot kér, ő maga, vagy a hozzátartozója a sekrestyében jelezze ezt. Név, cím, telefonszám szükséges. A más betegeket az akolitusok áldoztatják meg. Az eddigi elsőpéntekes idősekhez is ekkor megyünk majd. Változást, vagy új igényt a +36-30/473-92- 78-as telefonszámon, Szabó Lászlónál is jelezhetünk.  

Az Új Ember és Adoremus előfizetését 2022-re, mielőbb kérjük jelezni a sekrestyében. Egy példány Új Ember ára: 270 Ft. Egy példány Adoremus ára:890 Ft. Farkas Gábor december 15-én indul Kárpátaljára. „Cipősdoboz ajándékokat” is visz. Keddig lehet még hozni.

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .