Hirdetések

Hirdetés 2021. november 21-28.

Vasárnap (november 21.):
reggel (10.30): A Tápiósülyi Egyházközség betegeiért, papjaiért, élő és elhunyt tagjaiért
este (18.00): Baranyi Lajos, Baranyi Lajosné és Csollák Arankáért, Bánáti Illésné lelki üdvéért

Csütörtök (18.00): Igeliturgia, utána szentségimádás
Szombat (18.00): Advent előesti igeliturgia
Vasárnap (Advent első vasárnapja, november 28.):
reggel (10.30): Szabó András és Szabó János és nagyszülőkért
este (18.00): szabad, illetve a múlt heti szándékokért

Most van az egyházi év utolsó vasárnapja, Krisztus Király ünnepe (november 21.). A Szent Mónika imaközösség ma, vasárnap (/november 21.), délután 3-kor találkozik a templomban. November 25. Alexandriai Szent Katalin ünnepe. Isten éltesse Katalin nevű testvéreinket!

József atya továbbra is kórházban van. Komoly és súlyos a  betegsége. Az orvosok mindent megtesznek érte is. Imádkozzunk továbbra is a betegekért és az egészségügyi dolgozókért. Szegedi atya és Jozefa nővér jobban vannak, de azért a most következő héten még ne látogassuk Őket. Minden segítséget, ebédet, gyümölcsöt és főleg imát hálásan köszönnek.

Hétfőtől péntekig a most következő héten a szentmisék elmaradnak. Igeliturgia sem lesz helyettük. Ez alól a csütörtök este 6-kor kezdődő igeliturgia kivétel, melyet követően Szentségimádás lesz a templomban. A plébánia kis szentségimádó termét hétfőtől újra nyitjuk. Jöjjünk az Úr Jézushoz! Szombaton este 6 órakor advent előesti igeliturgia lesz. A felvett miseszándékokat nem feledjük. Összegyűjtve a vasárnapi esti szentmisébe foglaljuk bele. Az esti szentmiséket Barotai Endre atya mondja. A vasárnapi misék előtt, vagy után, lesz lehetőség szentgyónásra.

Most vasárnaptól itt a sülyi templomban a reggel 8 órai szentmise megszűnt, viszont a nagykátai esperes atya, Dr. Lengyel Zsolt vagy ma (november 21.) például munkatársa, Sánta János atya készségesen eljön hozzánk és ½ 11-től szentmisét mutatnak be nálunk. Ez valószínűleg hosszabb távon így lesz. Hálásan köszönjük nekik.

A Szőlősi Kápolnában a vasárnap délelőtti 10-es mise megszűnt most vasárnaptól. Helyette 9 órától igeliturgia van áldoztatással, túlnyomórészt, a vasárnapokon. Időnként szentmisét is igyekszünk majd tartani. A környékbeli templomok vasárnapi miserendje honlapunkon van.

Amennyiben valakinek fontos ügye volna, Szabó Lászlót, Dinnyés Ferencnét, vagy Jozefa nővért keresse telefonon.

Dobos János az akolitusok közösségének vezetője. A liturgiával kapcsolatos kérdésekkel Őt, a temetések, keresztelők, esküvők kapcsán Szabó Lászlót keressük.

A templomba középre helyezett perselybe adományokat gyűjtünk egy 4 éves kislány gyógyítására, illetve a karitász céljaira is most gyűjtünk. Mindenki indítása szerint adakozzék.

Az Új Ember és Adoremus előfizetését 2022-re, mielőbb kérjük jelezni a sekrestyében.

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .