Programajánló

Élő adventi kalendárium

Kedves Testvérek!

Hamarosan itt az ünnepi időszak, amelyre való felkészülést szeretnénk kicsit megújítani egyházközségünkben.

Idén először szeretnénk megszervezni egyházközségünkben a világító adventi kalendáriumot, vagyis december napjainak megfelelő, fénylő számok díszítenék a sülysápi házak ablakait, melyeket séta közben bárki megkereshet.

Mivel Tápiósüly területe elég nagy ahhoz, hogy csak úgy sétálgatva megtaláljuk a soron következő ablakot, ezért az egyházközségünk Facebook-oldalán egy előzetesen létrehozott eseménynél minden reggel meg lesz osztva egy térképrészlet, hogy melyik jól behatárolt területet bejárva található az aznapi “kinyitható” ablak. Az “ablak-vadászok” feladata ezeket a kidíszített ablakokat megkeresni, lefényképezni és feltölteni az eseményhez.

Aki szívesen vállalna ablakdíszítést, az november 27-ig jelentkezhet a tapiosuly.tabor@gmail.com címen vagy Pelyhe Virágnál és Pesti Dóránál. A beérkezett jelentkezések után ők írják meg, hogy advent melyik napja az övék. Az ablakdíszben meg kell jelennie a sorszámnak.

Tegyük együtt szebbé az ünnepre való készülést!

Várjuk az egyházközségi tagok jelentkezést!

A szervezők

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .