Hirdetések

Hirdetés 2021. augusztus 29. – szeptember 05.

Vasárnap:
reggel (8.00): Szerzetesi fogadalom megerősítéséért
este (19.00): Szabadulásért
Hétfő (19.00): Testi, lelki gyógyulásért
Kedd (7.00): szabad
Szerda (19.00): szabad
Csütörtök (19.00): Élő Mária megtéréséért
Péntek (19.00): A tisztítótűzben szenvedő lelkekért
Szombat (19.00) (vasárnapi, előesti mise): Bálint Irénért és élő és meghalt hozzátartozóiért
Vasárnap (Sülyi Búcsú napja):
reggel (9.00): Római Katolikus Anyaszentegyházunk összes élő és elhunyt papjáért, püspökéért, pápájáért, a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus összes résztvevőjéért és a búcsús zarándokokért, a Tápiósápi, Úri, Tápiószecsői, Tápiósülyi egyházközségekért.
este (19.00) (vasárnapi mise): szabadulásért

A sülyi templom búcsúja szeptember 5-én lesz. Reggel 9 órakor lesz a szentmise (tehát, nem a szokásos 10-kor). Rövidített útvonalú körmenettel. Vendégszónokunk Farkas István piarista atya, Tápiósüly szülöttje lesz.

Lupus atya 4-én, szombaton este fél héttől gyóntat majd a templomban. Szeptember 5-én, vasárnap, Szőlősön nem lesz szentmise. A búcsú délelőttjén a volt „gamesz-udvarban” is lehet parkolni. A vasárnapi szentmisét és körmenetet az interneten közvetítjük. Az eléréshez a link egyházközségünk honlapján lesz megtalálható. Szerdán, szeptember 8-án, Kisboldogasszony ünnepén az esti szentmisén is, teljes búcsú nyerhető.

A tápiószecsői búcsú szeptember 12-én lesz. A szeptemberi Adoremus elvihető.

Péntek, elsőpéntek, betegellátás. A szentmise este van ezen a napon.

Köszönjük a férfiak áldozatos munkáját templomunk külső takarításában. Az ilyen munkákra új jelentkezőket is szívesen várunk. Legyen szép a templomunk kívül, belül.

Sajnálatos, hogy az utóbbi időben gyakran előfordult rosszindulatú cselekedet a templomunk, a plébánia, vagy a templomba érkezők ellen. Legyünk figyelmesek, gondosak, éberek! Az autókban ne hagyjunk értékes dolgokat, a kerékpárokat zárjuk le.

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .