Hirdetések

Hirdetés 2021. február 14-21.

Vasárnap:
reggel (8.30): Bozsik Józsefné, Kecser Katalinért, halálának egy éves évfordulóján
este (18.00): szabad
Hétfő (18.00): Meghalt szülőkért, élő és elhunyt hozzátartozókért
Kedd (7.00): Kazinczi és Szalóki család elhunytjaiért
Szerda (18.00): /Hamvazószerda – hamvazás/ szabad
Csütörtök (18.00): Élő Gazsi Zolikáért
Péntek (7.00): Szent József közbenjárásáért
Szombat (18.00): szabad
Vasárnap: /Nagyböjt első vasárnapja – hamvazás/
reggel (8.30): Nagy és Zakar család élő és elhunyt tagjai, lelki üdvükért
este (18.00): Élő Gazsi Zolika megtéréséért

Akik az idén kötnének házasságot, vagy rendeznék azt, kérjük, jelentkezzenek a plébánián.

Az egyházközség képviselő-testülete nagyböjt első vasárnapján, a reggeli szentmise után tartja zárszámadó gyűlését a plébánián. Kéretik majd a maszk viselése.

A kisasztalról vihető, a Szent József évvel kapcsolatos „Teljes búcsú” leírás. Ma indul a Tápiósülyi Egyházközség területén egy házról-házra járó Szent József ájtatosság. Az imalánc gondozói: Gödöny Péter és kedves felesége Zita.

Az idén, 2021-ben, a Nagyböjt február 17-én, ezen a héten, hamvazószerdán kezdődik. Ekkor szigorú böjt van. Háromszori étkezés, egyszeri jóllakás, hústól való megtartóztatás, ami a nagyböjt péntekjein is él. Betegek, gyermekek a számukra megfelelő módon vállalhatnak lemondást, böjtöt. Kérjük, legyen mindenkinek nagyböjti vállalása. Jövő vasárnap délután 3-kor keresztúti ájtatosság lesz a templomunkban. Olyan szép hagyománya van ennek nálunk. Minél többen jöjjünk rá.

Február 28-án a katolikus iskolák javára lesz gyűjtés.

Tisztelettel kérjük az adózókat, hogy az előző évi adójuk bevallásánál /1 %-ok felajánlása/ gondoljanak Római Katolikus Egyházunkra. Technikai száma 0011, illetve az Egészséges és Erkölcsös Ifjúságért Alapítványra. Adószáma a kiadott falinaptárunkon is, megtalálható.

Kedden, délután 2-kor Raffai Veronika, pénteken délután 2-kor Benkó József, ugyancsak pénteken, délután ½ 4-kor Tóthné Hantos Irén temetése lesz. Imádkozzunk lelki üdvükért, akkor is például, mikor szól a harang értük.

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .