Hirdetések

Hirdetés 2021. február 28. – március 07.

Vasárnap: /Nagyböjt második vasárnapja/
reggel (8.30): szabad
este (18.00): Testi – lelki gyógyulásért
Hétfő (18.00): Jó böjtért, igaz bűnbánatért és szentgyónásért
Kedd (7.00): Gazsi Zolika, Anna és Rebeka gyógyulásáért és védelmükért
Szerda (18.00): Egy Édesapa lelki üdvéért
Csütörtök (18.00): Gyógyulásokért
Péntek /elsőpéntek/ (18.00): A tisztító tűzben szenvedő lelkekért
Szombat (18.00): szabad
Vasárnap:
reggel (8.30): szabad
este (18.00): szabad

A héten első péntek, betegellátás, a szentmise este 6-kor lesz, utána szentségimádás. Már most felhívjuk a figyelmet, hogy április első péntekje, Nagypéntek. Majd, akkor, Húsvét első hetének péntekjén lesz betegellátás. Akihez külön is menjünk húsvét előtt gyóntatni, /aki nem rendszeres első-péntekes/ az ő nevében egyeztessünk József atyával időpontot.

Jövő vasárnap első vasárnap. A férfiak szentségimádási órája, szokásosan, 11 órakor lesz. Minden vasárnap, délután 3-kor keresztúti ájtatosság van a templomunkban. Ma és holnap, február 27-én és 28-án, szombaton és vasárnap a katolikus iskolák javára gyűjtünk.

A leendő első osztályosok iskolai beíratása közeledik. Apostolkodjunk, hogy közülük minél többeknek válasszák a „katolikus Hit- és Erkölcstan” tantárgyat szüleik, nevelőik.

A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia körlevele alapján hirdetjük, hogy mi is részt veszünk a Katolikus Karitász tartós-élelmiszer gyűjtésében. Ez február 7-től 14-ig lesz. Az adományokat a szentmisék előtt, vagy után lehet leadni.

A Szent József vándorló képet a barokk oltárunkra kérjük visszahozni hétvégén, szombaton, vagy vasárnap reggel. A következő, befogadó család onnan viheti el otthonába.

Tisztelettel kérjük az adózókat, hogy az előző évi adójuk bevallásánál /1 %-ok felajánlása/ gondoljanak Római Katolikus Egyházunkra. Technikai száma 0011, illetve az Egészséges és Erkölcsös Ifjúságért Alapítványra. Adószáma a kiadott falinaptárunkon is, megtalálható.

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .