Hirdetések

Hirdetés 2021. július 18-25.

Vasárnap:
reggel (8.00): Élő Németh Mária megszabadulásáért
este (19.00): Gyógyulásért
Hétfő (19.00): IFI-táborozókért és a tábor kegyelmeiért
Kedd (7.00): szabad
Szerda (19.00): Elhunyt Szvercsek Ferenc lelki üdvösségéért
Csütörtök (19.00): Dinnyés István
Péntek (7.00): szabad
Szombat (19.00): Hajdú család elhunyt tagjaiért
Vasárnap:
reggel (8.00): Nagy József és neje, Fityus Rozália lelki üdvéért
este (19.00): Antalicz József és élő és elhunyt hozzátartozókért

Az egyházközségi napközis tábor 75 fővel kedden indult és szombatig tartott. Sokan sokféleképpen segítettek a lebonyolításban. Köszönjük az ajándékba kapott finom süteményeket és gyümölcsöket. Isten áldjon meg mindenkit, plébánián és a Móra iskolában a konyhás testvéreket is, akik az ebédet főzték és az uzsonnát szolgálták fel számunkra.

A Tápiós Ifi és Felnőtt-Családias táborba lehet még jelentkezni. Részletek és a program a tapio.hu honlapon. Az IFI tábor hétfőn indul, vasárnapig tart majd.

Vasárnap, 18-án délután 3-kor a Szent Mónika imaközösség imádkozik az Oltáriszentség előtt. Este 6 órakor pedig imádság lesz nemzetünkért, hazánkért. Szerdán este a szentmise után a templomban imádkozunk Máriához, a világ Győzelmes Királynőjéhez. Jöjjünk az alkalmakra.

Szerda Szent Mária Magdolna, Péntek Szent Brigitta, Szombat Szent Kinga ünnepe lesz. Isten áldja meg azokat a testvéreinket, akik a keresztségben az ilyen szép neveket kapták. Boldog névnapot nekik! Olvassunk a szentek életéről, hogy megismerjük életpéldájukat.

Július 25-én a betegek és az idősek világnapja lesz. Imádkozzunk értük, látogassuk őket.

2021. július 21-22-én a Missziós Kereszt Tápiógyörgyén tartózkodik majd. Szeretettel hívnak és várnak bennünket a györgyei testvérek és Varró Attila atya. 21-én este 6 órakor a szentmisét Dr. Lengyel Zsolt esperes atya mutatja be. Utána a szentségimádáson és virrasztáson Borka Zsolt és a Fóti gitáros csoport szolgál. Július 22-én, 17 órakor Csókai András idegsebész tanúságtétele lesz. Este fél hétkor, Kármán János tápiószelei plébános atya mutatja be a szentmisét. Július 21-22-én a Missziós Kereszt folyamatosan látogatható lesz.

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .