Hirdetések

Hirdetés 2021. május 16-23.

Vasárnap (Húsvét 7. vasárnapja, Urunk mennybemenetele ünnepe):
reggel (8.00): Szabó Illés, testvére Rozália és összes hozzátartozóikért
este (19.00): Szabadulásért
Hétfő (19.00): Elhunyt Szvercsek Ferenc lelki üdvéért
Kedd (19.00): szabad
Szerda (19.00): szabad
Csütörtök (19.00): Hálából születésnapra és a kapott kegyelmekért
Péntek (19.00): Botka család élő és elhunyt tagjaiért, és hálából 30. születésnapra
Szombat (19.00): Szent Rita tiszteletére
Vasárnap (Pünkösd, a Szentlélek kiáradásának ünnepe, Egyházunk születése ünnepe):
reggel (8.00): szabad
este (19.00): szabad

Jövő vasárnap zárul a Húsvéti idő, Pünkösd napjával. Május 22-én, szombaton este 6 órától gitáros zenés imaalkalom lesz a templomban, melyet a szentmise követ és a Lorettói litánia zár le. Jöjjünk el rá. Legyünk állhatatosak az imádságban az apostolok és tanítványok nyomán, akik egy szívvel, egy lélekkel imádkoztak Máriával, Jézus anyjával és várták a Szentlelket. Gyóntatás is lesz. József atya a templomban, Szegedi atya az irodájában gyóntat. Ez még húsvéti gyónásnak számít.

Kedves testvérek! Szeretettel hívjuk fel a figyelmeteket, hogy a templom kerek oszlopánál lévő kisasztalon sok szép imádság és egyéb, a lelki életünket segítő kiadvány található. Kiss Éva és Dinnyésné Margitka gondozza ezeket, felelősen. Keressétek őket bátran ezzel kapcsolatban, ha kell.

Mokos János pappá szentelése 2021. június 18-án, délelőtt 10 órakor lesz, Keszthelyen. Tápiószecsőről busz indul majd. Aki menni szeretne, Dósáné Ilonkánál jelentkezzen.

2021. május 30-án, 10 órakor kezdődő szentmisén lesznek elsőáldozók a mostani 4. osztályos hittanulóink. Akkor lesz szentmise reggel 8-kor is. 10-re azok jöjjenek majd, akik családja érintett az elsőáldozásban. Az első padtömbökbe az Édesanyák ülhetnek.

Az egyházközségi Napközis, és a „Tápiós” táborokra, a héten lehet már jelentkezni. Információk ezzel kapcsolatban a hirdetőtáblán, honlapunkon, illetve a tapio.hu honlapon találhatók.

Hubert Márton temetése kedden, délután 4 órakor lesz.

Az adónk 1-1 %-ának felajánlásával támogassuk egyházunkat, technikai száma: 0011 és az Egészséges és Erkölcsös Ifjúságért Alapítványt, adószáma: 191 80 117-1-13

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .