Hirdetések

Hirdetés 2021. november 07-14.

Vasárnap:
reggel (8.00): Sporléder Istvánné Cseri Margit és szülei lelki üdvéért
este (18.00): Borics, Potondi és Ormai család élő és elhunyt tagjaiért

Szombat (18.00): Dinnyés István, Gazsi Margit lelki üdvéért
Vasárnap:
reggel (8.00): Lányi és Bihari család elhunytjaiért
este (18.00): szabad

József atya kórházba került. Szegedi atya gyengélkedik. Imádkozzunk értük!

A helyzet napról napra alakulhat. Látogassuk emiatt egyházközségünk honlapját. Péntekig a szentmisék bizonyosan elmaradnak. Igeliturgia sem lesz helyettük. A felvett miseszándékokat nem feledjük. Esetleges egyeztetéssel későbbi időpontra tesszük.

A következő napokban a templom és a plébánia nem látogatható. Amennyiben valakinek fontos ügye volna, Szabó Lászlót, Dinnyés Ferencnét, vagy Jozefa nővért keresse telefonon.

Kedd a Lateráni Bazilika felszentelése, szerda Nagy Szent Leó pápa és egyháztanító, csütörtök Toursi Szent Márton, péntek Szent Jozafát ünnepe lesz.

November 6-án, szombaton Marton Zsolt püspök atya lektorokat és akolitusokat avatott Máriabesnyőn. Egyházközségünk két tagját akolitussá. Ők, Gulyás László és Gulyás Attila. Az Úr Jézus áldja meg őket gazdagon szolgálatukban. Ezen túl áldoztathatnak is.

Az egyházi év utolsó vasárnapja, Krisztus Király ünnepe november 21-én lesz. Előtte 20-án, szombaton este 6 órakor a szentmisével és utána este 8-ig tartó szentségimádással visszaemlékezünk a NEK-re.

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .