Hirdetések

Hirdetés 2022. február 06-13.

Vasárnap (február 03., évközi ötödik vasárnap):
10.30: Élő és elhunyt Nagyszülőkért és Melicher Béla halálának I. évfordulójára
18.00: Gulyás János és neje Gönczi Erzsébet és fiuk Ferencért Dinnyés András és neje, Dinnyés Máriáért és a héten eltemetett Esztergályosné Holló Ilonáért

Csütörtök (február 10.):
18.00: szabad

Szombat (február 12.):
18.00: Hálából születésnapra

Vasárnap (február 13.):
10.30: Hálából és Dobos István és szülők és Édesapáért és Édesanyáért
18.00: Acsai János neje, Csengődi Margit és élő és elhunyt hozzátartozókért

Templomunkban, kedden szép ünnep volt Gyertyaszentelő Boldogasszony napján. Sokan eljöttetek az esti szentmisére. 3-án, Szent Balázs ünnepére is. Köszönjük. Hála érte Istennek.

Most vasárnap, a délelőtti ½ 11-es szentmise után férfiak szentségimádási órája, a nagyteremben. Ezen a vasárnapon a Szőlősi kápolnában reggel 9-kor Szegedi atya mutat be szentmisét, balázs-áldással egybekötve. A kápolnában a jövőben is, többnyire ige-liturgia lesz.

Csütörtökön este 6 órakor a plébánia nagytermében lesz szentmise. Utána szentségimádás. Miseszándékot írathatunk rá. Ezen a napon van Szent Skolasztika szűz, emlékünnepe.

Február 13-án, vasárnap, délután 5 órakor Szeretetláng imádság lesz a plébánián.

A Lourdesi ájtatosság február 3-án kezdődött. Délutánonként 5 órakor van. Helyszíne a plébánián. Február 11. péntek a Lourdes-i Boldogságos  Szűz Mária jelenése ünnepnapja lesz.

A mostani 4. osztályos hittanulóink elsőáldozását 2022. május 29-ére tervezzük. Reméljük, sikerül őket, illetve a közülük való keresztelendőket felkészíteni. Ebben kérjük segítségeteket. Imáitokra gondolunk és arra is, hogy a vasárnapi szentmisékre elhozzátok őket. Egyes gyermekeknél különösen fontos a kezesek segítsége. Előre is köszönjük szép áldozataitokat.

A Szent Mónika Közösség Országos Találkozója 2022. május 28-án lesz Kiskunmajsán. Busz indul az eseményre. A kisasztalon lehet a jelentkezési lapot találni és kitölteni, illetve Gulyás Andrásné, Erzsikénél is jelentkezhetünk.

Örömmel hirdetjük a testvéreknek, hogy Farkas Máté Márk, váci lakos, házastársul veszi Kohajda Nikoletta sülysápi lakos hajadont. Imádkozzunk értük, hogy Isten akarata szerinti házastársak legyenek.

Bakos Antal temetése 8-án, kedden délután 3-kor lesz. Gergely József temetése 10-én, csütörtökön, délután 3-kor lesz. Hidvégi János Károly temetése pénteken, délután 2 órakor lesz.

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .