Hirdetések

Hirdetés 2020. augusztus 23-30.

Vasárnap:
reggel (8.30): Hálából
este (19.00): Hálából és gyermekek jövőjéért
Hétfő (19.00): Kiss Józsefért, valamint élő és elhunyt hozzátartozókért
Kedd (7.00): Hálából Marton Zsolt püspök atyáért
Szerda (19.00): Hálából házassági évfordulóra és születésnapra
Csütörtök (19.00): Szent Mónika közösségért
Péntek (7.00): szabad
Szombat (19.00): Elhunyt szülőkért
Vasárnap:
reggel (8.30): Hálából
este (19.00): szabad

Hétfő (augusztus 24.) Szent Bertalan apostol ünnepe.
Csütörtök (augusztus 27.) Szent Mónika ünnepe.
Péntek (augusztus 28.) Szent Ágoston ünnepe.
Szombat (augusztus 29.) Keresztelő Szent János vértanúságának ünnepe.

Augusztus 30-án, vasárnap este a 7 órakor kezdődő szentmisére érkezik hozzánk a nagykátai kerület esperese, Dr. Lengyel Zsolt, aki Tóalmás és Szentlőrinckáta plébánosa. Ekkor tájékoztat bennünket az új egyházközségi helyzetünk vonatkozásairól, és a várható jövőről. Múlt hétfőn – augusztus 17-én – is itt volt nálunk az átadás-átvételnél. Ő vezette le és vitte Vácra annak dokumentumait. Horváth Bertalan, úri plébános és a sülyi egyházközség moderátora is jelen volt, Dr. Szegedi László és Köncse József atyákkal és Szabó László kinevezett plébániaszervezővel egyetemben. Az átadás-átvétel rendben megtörtént. Az egyházközség képviselő-testülete szerdán ülésezett. Kezdett gondolkodni a feladatokról, további életünkről. Szegedi atyának hálásan köszönte meg, értünk való, 47 éves áldozatos szolgálatát. Örömünk, hogy Marton Zsolt püspök atya a sülyi plébániát jelölte ki számára lakóhelyül.

Templomunk búcsúja szeptember 6-án lesz. A 10 órai szentmisével kezdődik, mely után körmenetre indulunk. Természetesen alkalmas időjárás esetén és ha a járványos helyzet engedi. Ebben az évben nem kérhetjük a süteménykészítést a vendéglátáshoz. Vendégszónokunk Lukács Gábor Imre premontrei szerzetes lesz. Ezen a vasárnapon a szőlősi kápolnában nem lesz szentmise. Minél többen az ünnepi alkalmon vegyünk majd részt!

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .