Hirdetések

Hirdetés 2020. augusztus 30. – szeptember 06.

Vasárnap:
reggel (8.30): Hálából
este (19.00): Macska Józsefné, Margit és testvére Bacsa László és feleségéért
Hétfő (19.00): Mészáros család élő és elhunyt tagjaiért
Kedd (7.00): Hálából
Szerda (19.00): Bálint Irén lelki üdvéért
Csütörtök (19.00): Kurgyis Jánosné és hozzátartozói lelki üdvéért
Péntek (19.00): szabad
Szombat (19.00): szabad
Vasárnap:
reggel (10.00): A Váci Egyházmegye összes élő és elhunyt papjáért, püspökéért, a búcsús zarándokokért, és a Tápiósülyi egyházközségért
este (19.00): szabad

Augusztus 30-án, vasárnap este a 7 órakor kezdődő szentmisére érkezik hozzánk a nagykátai kerület esperese, Dr. Lengyel Zsolt, aki Tóalmás és Szentlőrinckáta plébánosa. Ekkor tájékoztat bennünket az új egyházközségi helyzetünk vonatkozásairól, és a várható jövőről. A szentmise után az egyházközségi képviselő-testülettel és az akolitusokkal találkozik.

Péntek elsőpéntek, betegellátás. A szentmise este lesz.

Templomunk búcsúja szeptember 6-án lesz. A 10 órai szentmisével kezdődik, mely után körmenetre indulunk. Természetesen alkalmas időjárás esetén és ha a járványos helyzet engedi. Ebben az évben nem kérhetjük a süteménykészítést a vendéglátáshoz. Vendégszónokunk Lukács Gábor Imre premontrei szerzetes lesz. Ezen a vasárnapon a szőlősi kápolnában nem lesz szentmise. Minél többen az ünnepi alkalmon vegyünk majd részt! Kérjük figyeljétek az egyházközségi honlapunkat. Amennyiben a búcsús ünnepünk másképpen kell, hogy legyen, azt ott fogjuk megírni.

A tápiószecsői templombúcsú szeptember 13-án 11.00 órakor lesz. Az ottani gyermekeknek ekkor lesz az első szentáldozása is.

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .