Hirdetések

Hirdetés 2020. december 06-13.

Vasárnap:
reggel (8.30): Molnár István és neje Szabó Mária, unokája Márton lelki üdvéért
este (18.00): Horváth István és nagyszülők lelki üdvéért
Hétfő  (18.00): Kohl Gyula és szülők lelki üdvéért
Kedd (6.00): Hálából és a Szeplőtelen Fogantatás tiszteletére
Szerda (6.00): Édesapáért, édesanyáért és fiuk lelki üdvéért
Csütörtök (6.00): Hálából születésnapra
Péntek (6.00): Sándor lelki üdvéért
Szombat (18.00): Nagy család élő és elhunyt tagjaiért
Vasárnap:
reggel (8.30): Romhányiné Hajdara Katalinért mondatják az osztálytársak
este (18.00): szabad

Kedd (december 08.) Szeplőtelen Fogantatás ünnepe.

Adventi hétköznapokon hajnali misék kedden, szerdán, csütörtökön, és pénteken lesznek reggel 6 órakor. Hétfőn és szombaton este 6 órakor. Kedden, tehát reggel 6 órakor ünnepeljük a Boldogságos Szűz Máriát, mint Szeplőtelen Fogantatást. Csütörtökönként decemberben nem lesz szentségimádás. Januárban folytatjuk.

Jövő vasárnap, /advent 3., december 13./ délután 5 órától gyóntatás lesz a szentmiséig és az alatt is. Ez most a külön lehetőség a karácsonyi szentgyónás elvégzésére. Kérjük, éljetek vele. Az alkalmat imádságos, zenés áhítat kíséri.

Kérjük és ajánljuk, hogy mindenkinek legyen adventi, lelki programja. Ehhez segítséget egyházközségünk honlapján is találhatunk.

A Váci Egyházmegye Kórházlelkészi Szolgálata a Covid járvány idején minden lehetőséget megragad, hogy a kistarcsai Flór Ferenc kórház dolgozóit támogassa és segítse ebben a nehéz időben. Karácsonykor minden osztályt és minden dolgozót szeretnének megajándékozni egy kis lelki- szellemi- gasztronómiai csomaggal (1166 személy, egészségügyi és kiszolgáló). Ennek az árát a környék plébániai közösségeitől, iskoláitól és a családjaitól szeretnék összegyűjteni. A mostani hétvégén a szegények álló vasperselyébe tehet közülünk az, aki erre a célra szán.

Minden első vasárnap, a templomban 11-12 óráig a férfiak szentségimádása van. Farkas Gábor a csoport vezetője. Szeretettel várják az újonnan csatlakozókat is.

Az Adoremust és az Új Embert minden eddigi előfizető számára megrendeljük 2021-re, aki egy héten belül nem mondja le. Új előfizetők is jelentkezhetnek.

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .