Hirdetések

Hirdetés 2020. december 13-20.

Vasárnap:
reggel (8.30): Romhányiné Hajdara Katalinért mondatják az osztálytársak
este (18.00): Hálából
Hétfő  (18.00): Hálából a kapott kegyelmekért
Kedd (6.00): Hálából születésnapra
Szerda (6.00): Etelka lelki üdvéért
Csütörtök (6.00): Egy Család élő és elhunyt tagjaiért
Péntek (6.00): Hálából születésnapra
Szombat (18.00): Hálából családtagokért
Vasárnap:
reggel (8.30): Hálából unokáinkért: Mátéért, Fanniért, Alexandráért, Viktóriáért és szüleikért
este (18.00): szabad

A múlt vasárnap volt Keszthelyi Ferenc püspök atya /Váci megyéspüspökünk/ halálának 10. évfordulója. Jó püspökünk volt. Imádkozzunk érte.

Adventi vasárnapokra eső ünnepeit szentjeinknek, egyházunk nem üli meg. Egy hete Szent Miklós püspököt, most pedig Szent Lúcia szüzet és vértanút kell így tekintenünk ebben az évben. Közbenjárásukat így is helyes, ha kérjük. Isten éltesse Miklósainkat, Lucáinkat!

Adventi hétköznapokon hajnali misék kedden, szerdán, csütörtökön, és pénteken lesznek reggel 6 órakor. Hétfőn és szombaton este 6 órakor. Csütörtökönként decemberben nem lesz szentségimádás. Januárban folytatjuk.

Most vasárnap, /advent 3., december 13./ délután 5 órától gyóntatás lesz a szentmiséig és az alatt is. Ez most a külön lehetőség a karácsonyi szentgyónás elvégzésére. Kérjük, éljetek vele. A plébánián Szegedi atya gyóntat. Maszkot viseljünk, kezünket fertőtlenítsük, amikor hozzá betérünk. A templomban József atya gyóntat a szentmise kezdetéig. Az alkalmat imádságos, zenés áhítat kíséri, melyet a Szeretetláng imacsoport vezet.

December 15-én, kedden indul egyházközségünkben szállást keresni a Szent Család. Ebben az évben a járvány miatt, szokatlan, különleges módokon. A csoportok vezetőitől érdeklődjünk, hogyan vehetünk részt benne. A templomban a keddi, hajnali mise után áldjuk meg azokat a képeket, amelyeket elhoznak. Sok hírért és majd a karácsonyi ünnepek alkalmainak időpontjai miatt is, látogassuk az egyházközségünk honlapját.

Akinek nem áll módjában internetezni, ővele építsünk ki kapcsolatot és segítsük tájékozódni az esetleges, hirtelen változásokról, vagy bármi információról, ami ott megjelenik. Ez is lehet adventi jó feltételünk. Épülhet általa közöttünk a testvériség.

Szabó Istvánné Erzsébet temetése /a Fő utcán lakott/ kedden, délután 3 órakor lesz.

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .