Hirdetések

Hirdetés 2020. szeptember 13-20.

Vasárnap:
reggel (8.30): Nagyszülők és gyermekeik, Nagy Illés és Hromoda Gábor, hálából 10. házassági évfordulóra
este (19.00): Szeretetláng élő és elhunyt tagjaiért
Hétfő (19.00): Lomen Józsefért
Kedd (7.00): szabad
Szerda (19.00): szabad
Csütörtök (19.00): Születésnapra hálából
Péntek (7.00): Hálából születésnapra
Szombat (19.00): Péter István, neje Farkas Mária és fiuk István
Vasárnap:
reggel (8.30): Keresztgyermekekért
este (19.00): Egy testvér gyógyulásáért

Hétfő (szeptember 14.) Szent Kereszt felmagasztalásának ünnepe.
Kedd (szeptember 15.) a Fájdalmas Szűzanya ünnepe.

A jövő vasárnap reggeli, fél kilences szentmisén főtisztelendő Horváth Bertalan moderátor atya mutatja be az áldozatot. Ő Úri, Sáp, Gomba plébániai kormányzója. A szentmise után az egyházközségi képviselő-testülettel és az akolitusokkal találkozik.

A járványhelyzettel kapcsolatosan tiszteljük mindenki vélemény és gondolati szabadságát, de itt a templomban kérjük betartani Marton Zsolt püspök Úr iránymutatását a biztonsági szabályokat illetően. Közösségünk egysége is ezt kívánja. Köszönjük ennek megértését.

A múlt vasárnapi búcsúi ünnepünkön, várakozáson felül, sokan voltunk. Hála érte a Szűzanyának, az Úr Jézusnak és mindazoknak, akik áldozatot hoztak. A templom külső és belső tisztaságáért, díszítéséért, az imádságos készületért, a szép énekkari szolgálatért, az internetes közvetítésért és egyéb technikai munkákért, a süteményekért, adományokért. Reményt ad mindez, hogy a jövőben is szépen bontakoztathatjuk ki egyházközségünk életét. Egy év múlva az Eucharisztikus Kongresszus remélhetőleg megvalósul. Valószínűleg a sülyi búcsú idején. Mindenesetre addig és akkor is megtaláljuk a módját a testvéri együttlétnek a szomszédos egyházközségekkel és mi itt a saját közösségünkben. Isten adja, hogy így legyen.

Az elsőáldozás ünnepe templomunkban mikor és hogyan legyen ez egy nagy kérdés. Hamarosan tájékoztatással élünk ezzel kapcsolatban. Ehhez megkérdezzük a családokat is. A gyermekeket kérjük hozzák a szombati, vagy a vasárnapi szentmisékre, maszk használata mellett.

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .