Hirdetések

Hirdetés 2021. június 06-13.

Vasárnap (Krisztus Szent Teste és Vére, Úrnapja, Főünnep):
reggel (10.00): A Tápiósülyi egyházközség élő és elhunyt tagjaiért
este (19.00): Szabadulásért
Hétfő (19.00): Fodor István lelki üdvéért és a gyászoló családért
Kedd (7.00): Hálából lelkigyakorlatért
Szerda (19.00): László Tiborné, Ilonka és Solti Klára lelki üdvéért és a nyolcadikból ballagókért
Csütörtök (19.00): A Kisboldogasszony Közösség elhunyt tagjaiért
Péntek (Az Úr Jézus Szentséges Szíve ünnepe, Főünnep, 19.00): Hálából
Szombat (19.00): Acsai János, neje Csengődi Margit, meghalt és élő hozzátartozóikért valamint a Szűzanya Szeplőtelen Szíve tiszteletére
Vasárnap:
reggel (8.00): Sporléder Istvánné, Cseri Margit és szülei lelki üdvéért
este (19.00): Kormány és Szuhányi család meghalt és élő hozzátartozóiért

Az Úr Jézus áldjon meg mindenkit, aki a múlt vasárnapi elsőáldozás szép ünnepéért bármi áldozatot hozott. Külön köszönjük az érintett családok jó hozzáállását. Csak így legyen tovább is a hűségben.

Június 9-én, szerda este hétkor a 8-os ballagókért mutatunk be szentmisét. 12-én, szombaton este 7-kor lesz a Te-Deum, az iskolaév végi hálaadó szentmise. Minden felnőttebb diákot, pl. a gimnazistákat is, szeretettel hívjuk és várjuk, családtagjaikkal, pedagógusaikkal együtt. Ez után a szentmise után, tehát szombaton este 8-kor, rövid tájékoztatás lesz a most még 3-os hittanos gyermekeink elsőáldozásáról. Szüleiket, nevelőiket, vagy közeli hozzátartozójukat kérjük, jöjjenek el.

Csütörtökön este visszatér a hagyományos szép szentségimádás az esti szentmise után. Gyertek el!

Az egyházközségi Napközis, és a „Tápiós” táborokba lehet már jelentkezni. Információk ezzel kapcsolatban a hirdetőtáblán, honlapunkon, illetve a tapio.hu  honlapon.

A Szűzanya oltalmazza azokat, akik Tápiószentmártonban dolgoztak a tábor előkészítőben. Hála érte.

Marton Zsolt megyéspüspök atya vasárnapi szentmisén való részvétel kötelezettsége alóli általános felmentést a Váci Egyházmegyében Úrnapjától (június 06.) visszavonta. Az énekkarok újból találkozhatnak próbákon és a szolgálatokban. Az egyéb eddigi járványügyi rendelkezések egyelőre, továbbra is fenn álnak. Püspök atya köszöni az eddigi engedelmes, türelmes megértést. Ezt kéri szépen ez után is.

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .