Hirdetések

Hirdetés 2021. június 27. – július 04.

Vasárnap:
reggel (8.00): Áldásért egy ifjú házaspárra
este (19.00): Mázás Ferenc és neje, Borbás Teréz és fiuk: Mázás Józsefért
Hétfő (19.00): szabad
Kedd (19.00): Szent Péter és Pál apostolok Főünnepe, Cseri András, Gönczi Erzsébet
Szerda (19.00): szabad
Csütörtök (19.00): szabad
Péntek (19.00): Sarlós Boldogasszony ünnepe, szabad
Szombat (19.00): Egy Édesanya lelki üdvéért és hálából 25 éves házassági évfordulóra
Vasárnap:
reggel (8.00): Molnár István, neje Szabó Mária és unokájuk Márton
este (19.00): Meghalt unokatestvér lelki üdvéért

Ezen, a most következő héten, minden nap este 7-kor lesznek a hétköznapi szentmisék. Kedden, Szent Péter és Pál apostolok ünnepe lesz, esti szentmisével. Jöjjünk rá!

Pénteken első-péntek, betegellátás és ugyanakkor Sarlós Boldogasszony ünnepe is lesz. A nyári időszakban, július-augusztus, a csütörtöki szentségimádások szünetelnek. Biztatunk benneteket, hogy a napközbeni szentségimádás lehetőségével éljetek. Azok is jöhetnek az Oltáriszentségben jelen lévő Jézus elé, akik nem szerepelnek az óránkénti beosztásban. A sülyi templomban jövő vasárnap 11 órától a férfiak szentségimádási órája lesz.

Megjelent a júliusi Adoremus. A sekrestyéből elvihető.

Jövő vasárnap, július 4-én az Egyház központi kiadásaira gyűjtünk. (Ez a Péter-fillér gyűjtés.)

Az egyházközségi Napközis táborba már nem lehet jelentkezni. Betelt a tervezett létszám. A „Tápiós” táborokba lehet még jelentkezni. Információk ezzel és más eseményeinkkel kapcsolatban a hirdetőtáblán és a tapiosuly.hu , illetve tapio.hu honlapokon.

Július 2-án, Sarlósboldogasszony – Szűz Mária látogatása Erzsébetnél – ünnepén, este 7-kor lesz szentmise. Utána egy gyönyörű, 50 perces barokk koncertet hallgathatunk meg. Egyházközségünk tagja, G. Horváth László, Anima Musicae zenekara ajándékaként. A koncert ingyenes. Jöjjünk majd el rá, hívjunk másokat is.

Jövő vasárnaptól ( július 4.) enyhülnek a járványügyi szabályozások, pl. egy hét múlva már nem kell maszkot viselni a templomban. Az áldoztatás előtti kézfertőtlenítés az áldoztatóknak egyelőre még marad. Közösségi felelősségünk a gondosság az oltakozásban és az egymás közötti kapcsolatainkban. Imádkozzunk is, hogy az ún. 4. hullámot elkerülhessük.

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .