Hirdetések

Hirdetés 2021. május 02-09.

Vasárnap (Húsvét 5. vasárnapja):
reggel (8.00): Szűcsi István, Benkó Rozália és családtagokért
este (19.00): Elhunyt Dobos László lelki üdvéért
Hétfő (19.00): Érettségizőkért
Kedd (19.00): Egy Édesapáért
Szerda (19.00): Hálából és születésnapra hálából
Csütörtök (19.00): szabad
Péntek (19.00): Tisztítótűzben szenvedő lelkekért
Szombat (19.00): Dinnyés István lelki üdvéért
Vasárnap (Húsvét 6. vasárnapja):
reggel (8.00): Hálából gyógyulásokért
este (19.00): Mészáros István és élő és elhunyt hozzátartozókért

Hétfő (május 03.) Szentt Fülöp és Jakab vértanú apostolok ünnepe.
Péntek (május 07.) Boldog Gizella, Szent István királyunk feleségének, a Budapest-Esztergom Főegyházmegye társvédőszentjének emlékünnepe.

Május első vasárnapján az Édesanyák napja van. A Jó Isten áldja meg az Édesanyákat, Nagymamákat. Égi Édesanyánkat, Szűz Máriát is gyertek köszönteni. Egész májusban tehetjük ezt. Május a Szűzanya hónapja. Mindig -hétköznap, vasárnap is – este kezdődnek azok a szentmisék, amelyeket követnek a Lorettói litániák. Májusban a csütörtöki szentségimádások szünetelnek. Júniusban lesznek majd ismét. Sülyben az esti szentmisék 19.00 órakor vannak. A szőlősi kápolnában 10 órakor, a sülyi templomban reggel 8-kor és este 7-kor van a szentmise vasárnapokon.

Péntek, első péntek, újra lesz betegellátás. Szóljunk az érintetteknek. József atya keresi fel őket.

Szombaton és vasárnapokon, parkolás céljára kinyitjuk a plébánia udvarát. A szentmisék idejére érvényes ez. Élhetünk a lehetőséggel, de legyünk figyelmesek. Az öreg plébánia mosdója is használható ekkor. A biztonsági és riasztó rendszer első lépcsője elkészült. Működik. Ez a templomra, a régi és az új plébánia épületre egyaránt vonatkozik. Amennyiben rendkívüli időpontban szeretnénk bejutni például a templomba, kérdezzük, kérjük meg József atyát, Jozefa nővért, vagy Dinnyés Ferencet.

Hálásan köszönjük a férfiak munkáját, amivel tegnap szebbé tették a templomunk környékét.

2021. május 30-án, 10 órakor kezdődő szentmisén lesznek elsőáldozók, a mostani 4. osztályos hittanulóink. A jelenlegi 3. osztályosok, valószínűleg ősszel lehetnek elsőáldozók. Kérjük imáitokat ezért és, hogy a gyermekek tudjanak jól felkészülni, például a szentmisén való részvétellel.

Az adónk 1-1 %-ának felajánlásával támogassuk egyházunkat, technikai száma: 0011 és az Egészséges és Erkölcsös Ifjúságért Alapítványt, adószáma: 191 80 117-1-13
Aki tavaly nyilatkozott az „egyházi 1%-ról”, annak ezt most nem kell megismételnie. Rendelkezése érvényes idén is, de a másik 1%-ról minden évben, így idén is rendelkezni lehet és kell. Köszönjük támogatásotokat.

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .