Hirdetések

Hirdetés 2021. november 28. – december 05.

Vasárnap (Advent első vasárnapja, november 28.):
reggel (10.30): Szabó András és Szabó János és nagyszülőkért
este (18.00): Szűcsi András, Laczkó Róbert, Laczkó Róbertné és az előző heti szándékokért

Vasárnap (Advent második vasárnapja, december 05.):
reggel (10.30): Hálából 70. születésnapra
este (18.00): Hálából születésnapra és az előző heti szándékokért

Advent van. Kérünk és buzdítunk benneteket testvérek, hogy legyen adventi programotok. Ne csak lemondás, böjt, hanem örömmel vállalt szeretetből fakadó szolgálat is legyen benne. Hétköznapokon, bár hajnali misék nincsenek, de hétfőtől péntekig, reggel 6 órakor igeliturgiák lesznek, áldoztatással. Dobos János és Kohajda László vezetik az alkalmakat.

Szombaton este 6 órakor advent előesti igeliturgia lesz. Vasárnap délelőtt fél 11-kor van szentmise templomunkban. A felvett miseszándékokat nem feledjük. Összegyűjtve a vasárnapi este 6 órai szentmisébe foglaljuk bele. Az esti szentmiséket Barotai Endre atya mondja. A vasárnapi misék előtt, vagy után, lesz lehetőség szentgyónásra. A Szőlősi Kápolnában a vasárnap délelőtt 9 órától igeliturgia van áldoztatással.

Dobos János az akolitusok közösségének vezetője. A liturgiával kapcsolatos kérdésekkel Őt, a temetések, keresztelők, esküvők kapcsán Szabó Lászlót keressük. Miseszándékokkal, betegellátással, egyházi adó pót-befizetéssel, Dinnyés Ferencnét.

Isten éltesse András nevű testvéreinket!

A karitász gyűjtés céljára 74 500 Ft-ot adtak a testvérek. A templomba, középre helyezett perselybe adományokat gyűjtöttünk egy 4 éves kislány gyógyítására. Jelentős támogatást nyújtottatok, kedves testvérek. A család hálásan köszöni. Isten fizesse meg jószívűségeteket!

Ezen a héten volna az „első péntekes betegellátás”. Elmarad. Karácsony előtt, talán már a járványhelyzet is enyhül és akkor szándékozunk az otthoni betegeinket, időseinket látogatni. Reméljük, a Gondviselő segítségünkre lesz és gyóntató papunk is lesz, oda ahova hívják. Az igénylő személyeket Dobos Jánosnak, Szabó Lászlónak kérjük jelezni. Név, cím, telefonszám.

Az Új Ember és Adoremus előfizetését 2022-re, mielőbb kérjük jelezni a sekrestyében. Aki nem mondja le, nem kell, hogy szóljon. Új előfizetők is jelentkezhetnek.

Farkas Gábor december 15-én indul Kárpátaljára. „Cipősdoboz ajándékokat” is visz. Keressük őt, támogassuk szeretetszolgálatát. Csomagok (mihamarabb)a sekrestyében is leadhatók.

Dósa István temetése hétfőn, 14.30-kor lesz.

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .