Hirdetések

Hirdetés 2021. szeptember 26. – október 03.

Vasárnap:
reggel (8.00): Az 1971-ben végzett osztálytársakért és elhunyt társaikért
este (19.00): Szabadulásért
Hétfő (19.00): Hálából ifjú házasokért és a kapott kegyelmekért
Kedd (7.00): Testi, lelki gyógyulásért és hálából egy dédunoka megszületéséért
Szerda (19.00): Gyógyulásért és megtérésért
Csütörtök (19.00): Az Eucharisztikus Kongresszus gyümölcseiért
Péntek (18.00): Gyógyulásért és megtérésért
Szombat (18.00): A rózsafüzér társulatok élő és elhunyt tagjaiért
Vasárnap:
reggel (8.00): Dinnyés család lelki üdvéért és egy Édesapáért
este (18.00): szabad

Magyar Római Katolikus egyházunkra sok kegyelem áradt a Budapesti, Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszuson. Éljünk ezekkel az ajándékokkal és egyházközségünk javára is bontakoztassuk ki azokat. Hála Istennek több szentségimádó közösségünk, imacsoportunk is van. Csatlakozzunk hozzájuk és legyünk jelen imában, hűségben a Szentségi Úr Jézus előtt! A napközbeni állandó szentségimádásban van néhány betöltetlen óra. Jelentkezzünk rá bátran.

Az esti szentmisék időpontja október 1-től (most péntektől) 18 órára változik. Ez a most következő péntek, elsőpéntek. Betegellátás. Este ¼ 6-tól rózsafüzér imádság a templomban. Jöjjünk rá. A mise után szentségimádás lesz. Októberben hétköznap esti szentmisék lesznek. Hétfő Páli Szent Vince áldozópap, szerda Szent Mihály, Szent Gábor és Szent Ráfael főangyalok, csütörtök Szent Jeromos áldozópap, péntek a Gyermek Jézusról nevezett Szent Teréz szűz és egyháztanító, szombat Szent Őrzőangyalok ünnepe lesz. Őrzőink ők és testvéreink a szentek.

Október 2-án lesz Nagymaroson az ifjúsági találkozó. Főelőadó: Vecsei Miklós, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat alelnöke. Részletek a katoliku.nagymaros.hu honlapon.

Az idén tavasszal a covid miatt elmaradt a Szentföld javára való gyűjtés. Marton megyéspüspök atya rendelkezése alapján a tavalyival azonos összeget utaltunk Vácra, erre a célra.

Egyházközségünkben elkezdődött a 2021. évi egyházi hozzájárulás begyűjtése. Egy felnőtt részéről, egy évre 3000 Ft. Házaspár esetén 6000 Ft, amit kérünk szépen, tisztelettel, hálával. A vasúton túl Tóthné Erzsike, a vasút és a Tápió között Beerné Ilonka, a pataktól a templom felé való részen Dinnyésné Margitka, a szőlősi területen Kunné Anikó a megbízottunk.

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .