Hirdetések

Hirdetés 2022. február 13-20.

Vasárnap (február 13., évközi hatodik vasárnap):
10.30: Hálából és Dobos István és szülők és Édesapáért és Édesanyáért
18.00: Acsai János neje, Csengődi Margit és élő és elhunyt hozzátartozókért, eElhunyt Édesapáért, élő és elhunyt hozzátartozókért és a héten eltemetett Bakos Antalért, Gergely Józsefért és Hidvégi János Károlyért

Csütörtök (február 17.):
18.00: Kiss család élő és elhunyt hozzátartozóiért, Tari József és neje Bugyi Margit, menye Köteles Zsuzsanna, valamint élő és elhunyt hozzátartozókért és Gyógyulásért

Szombat (február 19.):
18.00: szabad

Vasárnap (február 20.):
10.30: Egy Édesapa és nagyszülők lelki üdvösségéért
18.00: szabad

Csütörtökön este 6 órakor a plébánia nagytermében lesz szentmise. Utána szentségimádás. Ez az alkalom a Házasság Hete apropóján, a lelkünket most a házasság szentségére, az egymásért, családunkért, áldozathozatalra való szándék-megerősítésre irányít majd minket.

Jövő vasárnap (február 20-án, délelőtt fél 11-kor) a szentmisén megáldjuk majd a megjelenő házaspárokat. Idősebbeket és fiatalabbakat egyaránt. Jellegzetessége lesz, hogy Szent József oltalmát is kérjük majd egyházközségünk összes családjára. Ez zárja a Szent József évet itt. Egyházközségünk honlapján részletesebben is közöljük a tudnivalókat.

A mostani 4. osztályos hittanulóink elsőáldozását 2022. május 29-ére tervezzük. Reméljük, sikerül őket, illetve a közülük való keresztelendőket felkészíteni. Ebben kérjük segítségeteket. Imáitokra gondolunk és arra is, hogy a vasárnapi szentmisékre elhozzátok őket. Egyes gyermekeknél különösen fontos a kezesek segítsége. Előre is köszönjük szép áldozataitokat.

Az idén a nagyböjt, március 2-án, hamvazószerdán kezdődik majd. Addig tart a farsangi időszak. Helyes, ha vidám programokat addig tervezünk, szervezünk. Ezt így kérjük  szépen.

Házassági hirdetés: Farkas Máté Márk, váci lakos házastársul veszi Kohajda Nikoletta, sülyi lakos hajadont. Imádkozzunk értük, hogy Isten akarata szerinti házastársak legyenek.

Hétfőn Szent Cirill és Szent Metód Európa védőszentjei, pénteken Szent Bernadett ünnepe lesz.

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .