Hirdetések

Hirdetés 2022. február 20-27.

Vasárnap (február 20., évközi hetedik vasárnap):
10.30: Egy Édesapa és nagyszülők lelki üdvösségéért
18.00: Elhunyt nagyszülőkért, szülőkért és élő hozzátartozókért

Csütörtök (február 24.):
18.00: Beteg testvérünk testi, lelki gyógyulásáért

Szombat (február 26.):
18.00: Meghalt Szülőkért, Nagyszülőkért és hozzátartozókért

Vasárnap (február 27.):
10.30: szabad
18.00: Dobos János és neje Bozóki Margit és élő és meghalt hozzátartozókért és a héten temetett, Gazsi Jánosné, Nagy Terézért

Vasárnap (február 20-án, délelőtt fél 11-kor) a szentmisén megáldjuk majd a megjelenő házaspárokat. Idősebbeket és fiatalabbakat egyaránt. Jellegzetessége lesz, hogy Szent József oltalmát is kérjük majd egyházközségünk összes családjára. Ez zárja a Szent József évet itt. Ma, 20-án délután 3-kor a Szent Mónika imaközösség imádkozik a plébánián.

Az idén a nagyböjt, március 2-án, hamvazószerdán kezdődik majd. Addig tart a farsangi időszak. Helyes, ha vidám programokat addig tervezünk, szervezünk. Ezt így kérjük  szépen.

Házassági hirdetés: Farkas Máté Márk, váci lakos házastársul veszi Kohajda Nikoletta, sülyi lakos hajadont. Imádkozzunk értük, hogy Isten akarata szerinti házastársak legyenek.

Február 25. a kommunizmus áldozatainak emléknapja. Imádkozzunk a halált, üldöztetést, hátrányos megkülönböztetést elszenvedettekért. Imádkozzunk hazánk boldogabb jövőjéért.

Kedd: Szent Péter apostol székfoglalása, csütörtök: Szent Mátyás apostol ünnepe lesz.

A márciusi Adoremus elvihető.

Gazsi Jánosné, Nagy Terézia temetése kedden délután 3 órakor lesz.

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .