Hirdetések

Hirdetés 2022. január 23-30.

Vasárnap (január 23., évközi harmadik vasárnap):
10.30: Szvercsek Ferenc lelki üdvéért és meghalt szülőkért
18.00: Nagy Illés és Hromoda Ágnesért

Vasárnap (január 30.):
10.30: Dobos család élő és elhunyt tagjaiért, és Köncse József atyáért
18.00: Veres Pál, Kókai Margit és héten temetett Zemen Máriáért

Múlt vasárnap, 16-án reggel 9-kor a szőlősi kápolnában szentmise volt. Lovassy Attila atya mutatta be a legszentebb áldozatot. 41 fő vett részt rajta. Ott ez egy rendkívüli esemény, hiszen máskor igeliturgia van. Attila atya SMS-ben azt írta, hogy öröm voltunk számára, jó benyomást tettünk rá és üzente: „Áldjon az Úr Titeket!”

Azok az egyházközségünkhöz tartozó jegyespárok, akik az idén szeretnének házasságot kötni, január folyamán jelentkezzenek a sülyi plébánián.

Csütörtökön este 6 órakor Szegedi atya misézett nekünk. Hála érte Istennek. Utána Szentségimádás, este fél 8-ig tartóan. A plébánia nagytermében volt ez, a mostani téli hideg időszak miatt. Egyelőre továbbra is így tervezzük. Szombaton esténként 6 órakor is.

Az ökumenikus imahét találkozásai, igazi testvéri együttlétként, nagyon szépen sikerültek.

Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepét majd február 1-én, kedden este 6 órakor tartjuk. Tervezzétek úgy, hogy eljöttök. Legyünk szép számmal! Becsüljük meg az ilyen alkalmainkat!

A Szent Mónika Közösség Országos Találkozója 2022. május 28-án lesz Kiskunmajsán. Busz indul az eseményre. A kisasztalon lehet a jelentkezési lapot találni és kitölteni, illetve Gulyás Andrásné, Erzsikénél is jelentkezhetünk.

Hétfőn Szalézi Szent Ferenc püspök és egyháztanító, kedd Szent Pál apostol megtérése (Pál fordulása), pénteken Aquinói Szent Tamás, áldozópap, egyháztanító ünnepe lesz.

Szabó Józsefné, Zemen Mária temetése 26-án, szerdán, délután 3-kor lesz.

 Az Adoremust és az Új Embert kérjük befizetni.

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .