Hirdetések

Hirdetés 2022. március 27 – április 03.

Vasárnap – Nagyböjt negyedik vasárnapja (március 27.):
10.30: Dobos Mária és elhunyt családtagjaiért és meghalt Édesanyáért és Édesapáért
18.00: A héten temetett Kurgyis Ferencné, Dinnyés Erzsébetért

Csütörtök: 18.00 – szabad

Péntek: 18.00 – szabad

Szombat: 18.00 – Benkó László és szüleiért, Bálint Irén lelki üdvéért, Szabó és Varró család élő és meghalt hozzátartozóiért

Vasárnap – Nagyböjt ötödik vasárnapja (április 03.):
10.30: Haris Lajos és neje Jámbor Irén és elhunyt hozzátartozókért, és Ifjú Bugyi Ferenc lelki üdvéért, halálának negyedik évfordulójára
18.00: szabad

Nagyböjt vasárnapjain, délután 3 órakor a templomban keresztúti ájtatosság van. Minden ilyen alkalommal kapunk valamilyen témában egy rövid motiválást, böjti elmélyülésre.  Most,  március 27-én „a keresztény értékrend képviselete a hazaszeretetünk szempontjából” gondolatkörben. Ez délután 3 órakor kb. 15 percben történik és azután kezdjük a szép, énekes-imádságos, hagyományos keresztútjárásunkat. Cseri Péter az előadó. Jöjjünk rá!

Most csütörtökön este szentségimádás nem lesz, mert elsőpénteken, a templomban imádkozunk az esti szentmise után. Ide is várjuk a 6-11. évfolyamos gyermekeket, fiatalokat. Számukra a plébánia nagytermében este 9-ig tartó ifjúsági estet szerveznek.

Április elsején lesz elsőpéntek. Barotai Endre atya felkeresi betegeinket, gyóntatja is őket. Ez délután, 2 óra után történik. Gulyás Attila kíséri őt. Akikhez mennek, őket telefonon értesítjük. Akik most nem kerülnek sorra, azokhoz április 8-án délelőtt megy Barotai atya.

A jelenlegi meglátásunk és tervünk szerint Húsvétig biztosan este hat órakor kezdődnek majd az esti szentmisék, szertartások, pl. nagycsütörtökön, nagypénteken, Szegedi atyával.

Közeledik az országgyűlési választás és a népszavazás. Tisztelettel és szeretettel kérjük a testvéreket, hogy döntésüket a keresztény, nemzeti értékrend alapján hozzák meg. Ennek segítő mutatója lehet pl. „gyermekvédelmi törvény” beterjesztőinek eszméje, támogatása. Törekedjünk egymás elfogadására, a békére. Imádkozzunk a helyes irány melletti döntésért.

Április 8-án, pénteken délután lesz a Sülysáp városi Keresztút. A szőlősi kápolnától indul, a sülyi templomba érkezik. A tápiósápi testvéreink is részt vesznek benne.

Az áprilisi adoremus elvihető.

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .