Programajánló

TestTeo hétvége – október 7-9.

Kedves Érdeklődők!

Október 7-9. (péntek-vasárnap) között TestTeo hétvégét tartunk a tápiósülyi plébánián.

De hogy mi is ez az egész?

A TESTTEO’ hétvége 18-35 éves fiataloknak szóló, 2,5 napos lelki képzés. Szemléletmódunkban is II. János Pál pápát szeretnénk követni. Nézőpontunkat a személyes életállapotunkból (egyedülálló, párkapcsolatban élő, jegyes, házas, papnövendék, pap, megszentelt életű) és környezetünkből származó tapasztalat és az Egyház tanítása formálja. A TESTTEO’ hétvége során amellett, hogy 8 előadásban bemutatjuk a test teológiájának tanításának fő mondanivalóját, tanúságtételekben és kiscsoportos beszélgetésekben személyes tapasztalatainkat is megosztjuk, ill. naponta lehetőséget teremtünk arra, hogy szentmisében és a kiengesztelődés szentségében találkozhassunk Jézus Krisztussal. Miért? Azért, hogy egyre teljesebben megismerjük a megtestesülés és a megváltás misztériumát, továbbá hogy egyre jobban tudjuk önmagunkat testestül-lelkestül a másiknak ajándékozni.” (forrás: https://www.testteo.hu/testteo-csapat/mi-az-a-testteo-hetvege/

A hétvége programja október 7-én, pénteken előreláthatólag 16 órakor kezdődik és vasárnap délután ér véget. 

A hétvége költsége 7.000,- Ft/fő, ebben benne van a napi négyszeri étkezés (tízórai, ebéd, uzsonna, vacsora) és a program lebonyolításához szükséges kellékek ára. Az ár az infláció függvényében változhat.

További tudnivalókat a hétvége előtt küldünk.

Jelentkezés ezen a linken.

Bővebb információ a Test Teológiájáról: https://www.testteo.hu/ 

Szeretettel hívunk és várunk minden Érdeklődőt!

A TestTeo csapata, valamint Virág és Dóri 

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .