Programajánló

Egyházközségi napközis tábor – TENT 2023

Kedves Érdeklődők!

Örömmel hirdetjük, hogy idén is megszervezésre kerül a Tápiósülyi Egyházközségi Napközis Tábor (TENT) azoknak a gyerekeknek, akik már elvégezték a 2. osztályt, de még nem kezdték el a 6. osztályt.

A tábor augusztus 7. és augusztus 11. (hétfő-péntek) között kerül megszervezésre a sülyi plébánián. Várhatóan reggel 8 és 9 óra között várjuk a gyerekeket és a programok délután 5 óra magasságában érnek véget. Igény szerint tudunk biztosítani korábbi illetve későbbi gyermek felügyeletet.

A résztvevők számára napi 3 étkezést biztosítunk (tízórait, meleg ebédet és uzsonnát). A meleg étkeztetésről a Sülysápi Móra Ferenc Általános Iskola konyhája gondoskodik.

Igyekszünk minél színesebb programot kínálni a gyerekeknek, lehet számítani akadályversenyre, sport foglalkozásokra, valamint kézműveskedésre és egyéb izgalmas programokra. Mindezek mellett egy lelki ívet is magába foglal a tábor.

A tábor idei témája: Nyomozás Jézus után. Részletesebb programról a tábor előtt küldünk tájékoztatást.

Arra biztatunk mindenkit, hogy aki komolyabban érdeklődik a tábor iránt, mihamarabb jelentkezzen.

Jelentkezési felület itt.

A tábor költsége 4.000 Ft/fő/nap, mely magában foglalja a napi 3 étkezést és a táborhoz szükséges kellékek biztosítását (tisztító- és fertőtlenítőszerek, sporteszközök, kézműves foglalkozás…). Testvéri kedvezmény igénybevételére van lehetőség, mely azt jelenti, hogy kettő vagy több testvér esetén egy gyermek után kell teljes árat fizetni, a többi testvér napi díja 3.500 Ft.

A táborhoz bármilyen nemű adományért hálásak vagyunk, anyagi támogatást az alábbi számlaszámra tudnak utalni “támogatás” közleménnyel:

Kedvezményezett neve: Római Katolikus Egyházközség

Számlaszám: 65100053-10054598 (Takarékbank)

Egyéb adományokkal a táborvezetőket kereshetik.

 

Sok szeretettel várjuk a gyerekeket!

 

Érdeklődni a tapiosuly.tabor@gmail.com címen vagy +36 30 695 8697 (Pesti Dóra) és  +36 30 721 0132 (Kiss Anita) telefonszámon lehet.

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .