Hirdetések

Hirdetés 2024. március 3-10.

Vasárnap – Nagyböjt III. vasárnapja (március 3.):
10.30: Szvercsek Ferencért és élő és elhunyt családtagokért
18.30: Kohajda Róbert lelki üdvéért

Hétfő
18.30: Tisztítótűzben szenvedő lelkekért, utána Bibliaóra
Kedd
7.00:szabad
Csütörtök
18.30: szabad, utána Szentségimádás
19.30-20.30: gyónási idő a plébánián
Péntek
7:00: szabad, utána keresztút
Szombat
17.00: Szentmise a szőlősi kápolnában
18.30: hálából

Vasárnap – Nagyböjt IV. vasárnapja (március 10.):
10.30: Nagyszülőkért
18.30: szabad

Egyéb információk:

  • Múlt vasárnap a katolikus iskolák javára 212.000.- Ft gyűlt össze, melyet továbbítottunk az illetékeseknek. Köszönet az adományokért!
  • Most vasárnaptól jövő hét vasárnapig tartósélelmiszergyűjtés van. Az adományokat a sekrestyében, ill. a plébánián lehet leadni, pénzadományt pedig a szegények perselyébe.
  • Keresztutat végzünk nagyböjt péntekjein 18.00-tól a templomban. Felkérem az egyes köziket, imacsoportokat, vállalják egy-egy keresztút vezetését! A sekrestyében lehet erre feliratkozni.
  • Következő vasárnap 17 órától zenés dicsőítés lesz a templomban, benne lesz közbenjáró imaszolgálat, gyóntatás, teljes búcsú a mise végén azoknak kik reszt vesznek legalább fél órát az alkalmon. Mise után pedig agapé a plébánián (ehhez kérjük a testvérek hozzájárulását).
  • Városi keresztút lesz március 22-én, pénteken 17 órától. Gyülekező 16.45-től a sápi buszfordulónál. Az idén Sápról jövünk Sülybe, mi leszünk a vendéglátók, ehhez kérjük a testvérek hozzájárulását böjtös étellel! Útvonalat lásd a plakáton!
  • Március 23-án 08.00-tól lesz templomunk nagy takarítása. Kérjük ehhez a testvérek segítségét!
  • Ne feledjük: Hamvazó szerda és nagypéntek szigorú böjti nap (3x lehet étkezni és 1x jóllakni, húst nem szabad enni aznap, bűnbánatot kell gyakorolni), a többi nagyböjti péntek egyszerű böjti nap (húst nem szabad enni, bűnbánatot kell gyakorolni).
    A hústilalom kötelező 14-60 év között, a szigorú böjt 18-60 év között. Ezen felül böjtöt vállalni üdvös dolog mindenkinek!

Pálfalvi Tamás
plébániai kormányzó

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .