Programajánló

Napközis tábort szervezünk a plébánián

Kedves Érdeklődők!

Örömmel hirdetjük, hogy idén is megszervezésre kerül a Tápiósülyi Egyházközségi Napközis Tábor (TENT) azoknak a gyerekeknek, akik már elvégezték a 2. osztályt, de még nem kezdték el a 6. osztályt.

A tábor 2024. június 25. és 29. (kedd-szombat) között kerül megszervezésre a sülyi plébánián.

Várhatóan reggel 8 és 9 óra között várjuk a gyerekeket és a programok délután 5 óra magasságában érnek véget. A résztvevők számára napi 3 étkezést biztosítunk (tízórait, meleg ebédet és uzsonnát). A meleg étkeztetésről a Sülysápi Móra Ferenc Általános Iskola konyhája gondoskodik.

Igyekszünk minél színesebb programot kínálni a gyerekeknek, lehet számítani akadályversenyre, sportfoglalkozásokra, valamint kézműveskedésre és egyéb izgalmas programokra. Mindezek mellett egy lelki ívet is magába foglal a tábor. A tábor idei témája: Kalandozás a dzsungelben, a szeretet megismerése. Részletesebb programról a tábor előtt küldünk tájékoztatást. Arra biztatunk mindenkit, hogy aki komolyabban érdeklődik a tábor iránt, mihamarabb jelentkezzen.

A tábor költsége 2.500 Ft/fő/nap, mely magában foglalja a napi 3 étkezést és a táborhoz szükséges kellékek biztosítását (tisztító- és fertőtlenítőszerek, sporteszközök, kézműves foglalkozás…). Testvéri kedvezmény igénybevételére van lehetőség, mely azt jelenti, hogy kettő vagy több testvér esetén egy gyermek után kell teljes árat fizetni, a többi testvér napi díja 2.000 Ft. Ezek az árak a Tápiósülyi Kisboldogasszony Plébánia, a BGA támogatása és egyéb támogatások nélkül nem alakultak volna ilyen kedvezően.

Sok szeretettel várjuk a gyerekeket!

Érdeklődni a tapiosuly.tabor@gmail.com címen vagy +36 30 695 8697 (Pesti Dóra) és +36 30 721 0132 (Kiss Anita) telefonszámon lehet.

JELENTKEZEM

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .