Hirdetések

Hirdetés 2021. április 18-24.

Vasárnap (Húsvét 3. vasárnapja):
reggel (8.00): Élő Németh Mária, 60. születésnapra hálából
este (19.00): Antalicz Józsefné, született Szűcsi Erzsébetért és élő és elhunyt hozzátartozókért
Hétfő (19.00): Szent József közbenjárásáért és Kohajda Róbert lelki üdvéért
Kedd (7.00): Hálából 30. évért
Szerda (19.00): szabad
Csütörtök (19.00): Elhunyt Pál lelki üdvéért és élő hozzátartozókért
Péntek (7.00): szabad
Szombat (19.00): szabad
Vasárnap (Húsvét 4. vasárnapja):
reggel (8.00): Kiss Balázsért és Mokos és Szirony család elhunytjaiért
este (19.00): szabad

Hálásan köszönjük mindenkinek, hogy a járványos körülmények ellenére meghozták a maguk áldozatát a mély átéléséért, szép megünnepléséért a Feltámadás Ünnepének.

Az esti szentmisék 19.00 órakor vannak. A szőlősi kápolnában 10 órakor, a sülyi templomban reggel 8-kor és este 7-kor van a szentmise, vasárnapokon.

Köszönjük a tartós élelmiszer gyűjtés kapcsán mutatott nagylelkűségeteket is. Csütörtökön este meglátogatja egyházközségünket Kovács Gábor, a Váci Egyházmegye karitász igazgatója.

Csütörtökön kezdhetjük Szent József közbenjárásáért a kilencedet. Május elsejére, szombatra, Szent József, a munkás ünnepére készülünk vele. Honlapunkon tájékozódjatok! Teljes búcsú nyerhető.

Csütörtökön este, a szentmise után, újra lesz szentségimádás templomunkban. Jöjjünk rá!

Marton Zsolt megyés püspök atyánk engedélyével 2021. május 30-án lehet elsőáldozása a mostani 4. osztályos hittanulóinknak. Az igények felmérésén és a feltételek kialakításán most, a héten dolgozunk majd. A jelenlegi 3. osztályosok, valószínűleg ősszel lehetnek elsőáldozók. Kérjük imáitokat ezért és, hogy a gyermekek tudjanak felkészülni, például a szentmisén való részvétellel.

Szántai Józsefné, Mária temetése pénteken délután 3-kor lesz a sápi temetőben.

A Szentatya március 19-én, Szent József ünnepén megnyitotta a Család Szentévet. Ferenc pápa arra hívja egyházunk minden tagját, hogy elmélkedjük át az Amoris Laetitia, azaz a családban megélt szeretet c. apostoli buzdítását. Ez a könyv tudományos igénnyel, mégis a Ferenc pápától megszokott egyszerű és közvetlen nyelvezettel foglalja össze Egyházunk kétezer évnyi tanítását. Hasznos útmutató arról, hogyan éljük meg a hétköznapokban a házastársi és a családi szeretetet, hogy fel tudjuk mutatni a házasság értékeit ma, amikor oly sok támadás éri azt. A könyv most rendkívüli kedvezménnyel megvásárolható 1.000.-Ft-ért, vagy kikölcsönözhető a sekrestyében.

Az adónk 1-1 %-ának felajánlásával támogassuk egyházunkat, technikai száma: 0011 és az Egészséges és Erkölcsös Ifjúságért Alapítványt, adószáma: 191 80 117-1-13

A járványügyi biztonsági szabályok továbbra is érvényben vannak. Nincs szenteltvíz a bejáratnál, csak kézbe adással történhet az áldoztatás, maszkot kell viselni, annak is, aki már megkapta mindkét vakcinát. Egymáshoz közel csak azok lehetnek, akik egyébként is együtt élik az életüket, pl. a családban.

 

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .