Hirdetések

Hirdetés 2021. július 04-11.

Vasárnap:
reggel (8.00): Molnár István, neje Szabó Mária és unokájuk Márton
este (19.00): Meghalt unokatestvér lelki üdvéért
Hétfő (19.00): Nagy Lászlóné, született Szabó Mária lelki üdvéért
Kedd (7.00): Hálából a járvány megszűnéséért
Szerda (19.00): Kocsis, Kiss és Buda családok élő és meghalt tagjaiért
Csütörtök (19.00): szabad
Péntek (7.00): szabad
Szombat (19.00): Csernák István, neje, valamint leányuk Julianna lelki üdvéért
Vasárnap:
reggel (8.00): Szepesi József, neje Szabó Teréz, leányuk Mária és vejük Istvánért
este (19.00): Csicsergő óvoda dolgozóiért, nyugdíjasaiért és elhunyt munkatársakért

A most következő héten, kedden és pénteken reggel 7-kor lesznek a szentmisék. A nyári időszakban (július-augusztus) a csütörtöki szentségimádások szünetelnek. Biztatunk benneteket, hogy a napközbeni szentségimádás lehetőségével éljetek. Azok is jöhetnek az Oltáriszentségben jelen lévő Jézus elé, akik nem szerepelnek az óránkénti beosztásban. 

Az egyházközségi Napközis táborba már nem lehet jelentkezni. Betelt a tervezett létszám. A „Tápiós” táborokba lehet még jelentkezni. Információk ezzel és más eseményeinkkel kapcsolatban a hirdetőtáblán a hirdetőtáblán, honlapunkon, illetve a tapio.hu  honlapon. A „Kistábor” Tápiószentmártonban, július 7-én, szerdán indul és vasárnapig tart.

Örömmel adjuk hírül, hogy a most végzett nyolcadikosok számára plébániai közösség indult. A közösségvezetés szép feladatát Dósa Dorottya és Pesti Tamás vállalták. Augusztus 10-én lesz közösségi alkalmuk. Addig is keresik egymással a kapcsolatot és mindannyiukat szeretettel hívják és várják a „Tápiós-Ifi” táborba. Kérjük a családokat, hogy mindezt tekintsék fontosnak és terelgessék gyermekeiket a közösségbe. Két év múlva így lehetnek bérmálkozók.

G. Horváth László, Anima Musicae zenekara Sarlósboldogasszony estéjén csodálatos koncerttel ajándékozott meg bennünket. Hálásan köszönjük nekik. Az Úr Jézus áldja meg, a Kisboldogasszony oltalmazza őket érte, égész életükben és művészi pályafutásuk során.

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .