Hirdetések

Hirdetés 2021. július 11-18.

Vasárnap:
reggel (8.00): Szepesi József, neje Szabó Teréz, leányuk Mária és vejük Istvánért
este (19.00): Csicsergő óvoda dolgozóiért, nyugdíjasaiért és elhunyt munkatársakért
Hétfő (19.00): Hálából sikeres vizsgáért
Kedd (7.00): A napközis táborért
Szerda (19.00): A Szent Kamill közösségért és hálából keresztény születésnapra és a keresztség szentségéért
Csütörtök (19.00): Hálából születésnapra
Péntek (7.00): Hálából 20. házassági évfordulóért, valamint a Kármel-hegyi Boldogasszony tiszteletére és közbenjárásáért
Szombat (19.00): szabad
Vasárnap:
reggel (8.00): Élő Németh Mária megszabadulásáért
este (19.00): szabad

A múlt hétvégén az Egyház központi kiadásaira gyűjtöttük a perselypénzt. Ez volt az ún. „Péter-fillér” gyűjtés. 81 ezer Ft-ot adtak a testvérek. Továbbítottuk Vácra. Isten fizesse meg!

A templomi be és kilépéskor használhatjuk és használjuk is, a szenteltvizet. Szándékunk és vágyunk szerint áldozhatunk továbbra is kézben, de nyelvünkre helyezett Szentostyával is.

Az egyházközségi Napközis tábor kedden indul és szombatig tart. Aki tudna süteményt, vagy gyümölcsöt hozni, annak előre is hálásan köszönjük. Örömmel adjuk hírül, hogy a most végzett nyolcadikosok számára plébániai közösség indult. A közösségvezetés szép feladatát Dósa Dóri és Pesti Tamás vállalták. Augusztus 10-én lesz közösségi alkalmuk. Addig is keresik egymással a kapcsolatot és mindannyiukat szeretettel hívják és várják a „Tápiós-Ifi” táborba. Kérjük a családokat, hogy mindezt tekintsék fontosnak és terelgessék gyermekeiket a közösségbe. Két év múlva így lehetnek bérmálkozók. A Tápiós Ifi és Felnőtt-Családias táborba lehet még jelentkezni. Részletek és a program a tapio.hu honlapon.

Kedden, 13-án, a reggeli szentmise után imádkozik a templomban a Szeretetláng imacsoport.

2021. július 21-22-én a Missziós Kereszt Tápiógyörgyén tartózkodik majd. Szeretettel hívnak és várnak bennünket a györgyei testvérek és Varró Attila atya. 21-én este 6 órakor a szentmisét Dr. Lengyel Zsolt esperes atya mutatja be. Utána a szentségimádáson és virrasztáson Borka Zsolt és a Fóti gitáros csoport szolgál. Július 22-én, 17 órakor Csókai András idegsebész tanúságtétele lesz. Este fél hétkor, Kármán János tápiószelei plébános atya mutatja be a szentmisét. Július 21-22-én a Missziós Kereszt folyamatosan látogatható lesz.

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .