Programajánló

Egyházközségi napközis tábor – TENT 2022

Kedves Érdeklődők!

Örömmel hirdetjük, hogy idén is megszervezésre kerül a Tápiósülyi Egyházközségi Napközis Tábor (TENT) azoknak a gyerekeknek, akik már elvégezték a 2. osztályt, de még nem kezdték el a 6. osztályt.

A tábor június 28. és július 2. (kedd-szombat) között kerül megszervezésre a tápiósülyi plébánián. Várhatóan reggel 8 és 9 óra között várjuk a gyerekeket és a programok délután 5 óra magasságában érnek véget. Igény szerint tudunk biztosítani korábbi illetve későbbi gyermek felügyeletet.

A résztvevők számára napi 3 étkezést biztosítunk (tízórait, meleg ebédet és uzsonnát). A meleg étkeztetésről a Sülysápi Móra Ferenc Általános Iskola konyhája gondoskodik.

Igyekszünk minél színesebb programot kínálni a gyerekeknek, lehet számítani akadályversenyre, sport foglalkozásokra, valamint kézműveskedésre és egyéb izgalmas programokra. Mindezek mellett egy lelki ívet is magába foglal a tábor. 

A tábor idei témája Isten Országa. Részletesebb programról a tábor előtt küldünk tájékoztatást.

Táborunkat az esetlegesen frissülő jogszabályoknak megfelelően szervezzük. Arra biztatunk mindenkit, hogy aki komolyabban érdeklődik a tábor iránt, mihamarabb jelentkezzen.

Jelentkezési felület, illetve űrlap itt.

A tábor költsége 3.000.-Ft/fő/nap, mely magában foglalja a napi 3 étkezést és a táborhoz szükséges kellékek biztosítását (tisztító- és fertőtlenítőszerek, sporteszközök, kézműves foglalkozás, stb.). Testvéri kedvezmény igénybevételére van lehetőség, mely azt jelenti, hogy kettő vagy több testvér esetén egy gyermek után kell teljes árat fizetni, a többi testvér napi díja 2.000.-Ft. 

A tábor megvalósításához a Váci Egyházmegye hozzájárult.

Sok szeretettel várjuk a gyerekeket!

Érdeklődni a tapiosuly.tabor@gmail.com címen vagy +36-30/695-8697 (Pesti Dóra), +36-30/643-0553 (Pelyhe Virág) telefonszámokon lehet.

 

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .