Hirdetések

Hirdetés 2022. május 15-22.

Vasárnap – Húsvét V. vasárnapja (május 15.):
10.30: Hálából gyermekekért és keresztgyerekekért
19.00: Egy beteg Édesanya és egy másik beteg gyógyulásáért

Hétfő: 19.00 – Test- lelki gyógyulásért és szabadulásért
Kedd: 19.00 – szabad
Szerda: 19.00 – szabad
Csütörtök: 19.00 – szabad
Péntek: 19.00 – Hálából születésnapokra és névnapra, a kapott kegyelmekért, valamint házassági évfordulóra
Szombat: 19.00 – Hálából 50 éves házassági évfordulóért és élő és elhunyt hozzátartozókért

Vasárnap – Húsvét VI. vasárnapja (május 22.):
10.30: Egy Édesanyáért, és hálából Szent Rita tiszteletére
19.00: szabad

Májusban a Szűzanyát, Égi Édesanyánkat köszöntjük. Minden este a szentmise után lesz Lorettói litánia. Gyertek, vegyetek részt benne. Csütörtökön este szentségimádás lesz. Május 18-án, este 6 órakor imádság lesz Magyar Nemzetünkért.

Köszönjük a férfiaknak a templom és plébánia körüli fűnyírási munkálatokat.

Arra kérjük az adózókat, hogy az 1 % felajánlásakor gondoljanak Magyar Katolikus Egyházunkra, technikai száma: 0011 és egyházközségünk alapítványára, az Egészséges és Erkölcsös Ifjúságért Alapítványra. adószáma: 191 80 117 – 1 -13

Az elsőáldozóink következő templomi gyakorlása május 18-án, szerdán, délután öt órakor lesz. Május 29-én, az elsőáldozás a fél 11-kor kezdődő szentmise keretében lesz. Azt kérjük, hogy arra a szentmisére azok jöjjenek, akinek családja érintett az ünnepben. Akkor, vasárnap a sülyi templomban reggel 9 órakor lesz még egy szentmise. Szőlősön majd igeliturgia lesz.

Május 15-én a Szt. Mónika imaközösség délután 3-kor találkozik az Oltáriszentség előtt.

Kérjük a kisgyermekes családokat, ügyeljenek arra, hogy a templom melletti szellőztető árokból a nagy kavicsok ne kerüljenek játékból, a környező fűbe. Ezt ugyanis a fűnyírógépeink kése illetve főtengelye könnyen megbánja. Köszönjük a megértést.

Kedves Testvérek! Megrendülten, de az Irgalmas Jézusban bízva közöljük, hogy május 14-én, szombaton, szerettei körében meghalt Dinnyés Árpád, Árpi bácsi. 84 évet élt. Kiváló, hitben járó, alázatos, áldozatos életű tagja volt egyházközségünknek. Temetése csütörtökön délután 3 órakor lesz.

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .