Hirdetések

Hirdetés 2022. április 03-10. – FRISSÍTVE

Vasárnap – Nagyböjt ötödik vasárnapja (április 03.):
10.30: Haris Lajos és neje Jámbor Irén és elhunyt hozzátartozókért, és Ifjú Bugyi Ferenc lelki üdvéért, halálának negyedik évfordulójára
18.00: Szabó és Varró család élő és elhunyt hozzátartozókért és elhunyt Mária lelki üdvéért

Csütörtök: 18.00 – Bálint Sándor és neje Kovács Mária, élő és meghalt hozzátartozókért

Szombat: 18.00 – szabad

Vasárnap – Virágvasárnap (április 10.):
10.30: Hálából születésnapokra és a kapott kegyelmekért
18.00: Borbás István és fia István lelki üdvéért és élő hozzátartozókért

Most hétvégén a Szentföld javára gyűjtjük a perselyadományokat (szombat-vasárnap: április 03.).

Nagyböjt vasárnapjain, délután 3 órakor a templomban keresztúti ájtatosság van.

Húsvétig biztosan este hat órakor kezdődnek majd az esti szentmisék, szertartások, pl. nagycsütörtökön, nagypénteken, Szegedi atyával.

Április 5-én, kedden  8 órától lesz a húsvéti nagytakarítás a templomban. Kérjük az asszonyokat, lányokat, hogy jöjjenek.

Virágvasárnap a sülyi templomban fél 11-kor (a szokásos időpontban) lesz az ünnepi szentmise barkaszenteléssel és a passió rövidebb változatának olvasásával. Az ünnepi szentmise után Sánta János atya biztosít gyónási lehetőséget. Készítsük lelkünket az ünnepre.

Az ukrajnai háború kapcsán a középre kihelyezett állóperselybe Háromszázötvenezer Ft-ot adtak a testvérek. Ezt és minden ebben az ügyben tett áldozatotokat fizesse meg az Isten!

Kedves Testvérek!

Szeretettel hívunk és várunk mindenkit egyházközségeink nagyböjti közös imádságára, az immár hagyományos VÁROSI KERESZTÚTRA.

2022. április 8-án (pénteken) 16.45-kor gyülekezünk a Szőlősi, Szent József Kápolna udvarán, és a plakáton megjelölt útvonalon vonulunk a tápiósülyi Kisboldogasszony templomig. Indulás 17 órakor. Az állomásokon egy-egy közösség vezeti majd az imádságot. A közös ima után egy kis agapéra is várunk mindenkit szeretettel a plébánián.

A VÁROSI KERESZTÚTTAL kapcsolatban az egyházközség honlapján is megtalálhatók az információk, kérjük, kísérjétek figyelemmel! Gyertek el, tegyünk tanúságot az értünk szenvedő Jézus mellett, minél többen!

Ifjú Farkas Gábor temetése április 9-én, szombaton, délelőtt lesz, melyet kedves halottunkért való gyászmise követ. A temetést és a szentmise bemutatást Farkas István piarista atya végzi.

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .