Hirdetések

Hirdetés 2022. június 19-26.

Vasárnap – Krisztus szent Teste és Vére – Úrnapja, főünnep (június 19.):
10.30: Az egyházközségünk élő és meghalt tagjaiért és Kertész Istvánért és Bazsó Mihálynéért
19.00: Kohajda Lászlóné és szülei lelki üdvéért

Hétfő: 19.00 – szabad
Kedd: 7.00 – szabad
Szerda: 19.00 – Hálából házassági évfordulóra
Csütörtök: 19.00 – szabad
Péntek: 19.00 – Egy elhunyt Édesapa lelki üdvéért
Szombat: 19.00 – szabad

Vasárnap – Évközi 13. vasárnap (június 26.):
10.30: Hálából házassági évfordulóra
19.00: szabad

Ma, 19-én jegyes oktatás este 7 órakor. Ma, 19-én, délután 3-kor a Szent Mónika Közösség találkozik az Oltáriszentség előtt a templomban. Az Adoremus júliusi száma elvihető. A Sülyi Búcsú az idén, 2022. szeptember 4-én lesz majd. A tápiószecsői búcsú szeptember 11-én.

Június 23-án, csütörtökön Keresztelő Szent János születése, főünnep, 24-én, pénteken Jézus Szent Szíve főünnep lesz. Ekkor a szentmise nem reggel lesz, hanem este 7-kor kezdődik. Szombat a Boldogságos Szűz Mária Szeplőtelen Szíve emlékünnepe. Csütörtökön, este szentségimádás. Köszönjük mindenkinek a szép áldozatát, aki az Úr napi szép ünnepünkért, bármiben is fáradozott. Kérjük, hogy a körmenettel valamennyien érkezzünk vissza a 4. sátorhoz. „Teljes búcsút nyerhet az a hívő, aki templomon belül, vagy azon kívül végzett szentséges körmeneten, elsősorban az úrnapi körmeneten áhítattal részt vesz.” /Búcsúengedélyek, 7. 1. § 3 /

Július 2-án kerül megrendezésre a váci egyházmegyei Családtalálkozó Veresegyházon. Mi vár minket? Püspöki szentmise Marton Zsolt püspökatyával, előadások (Pécsi Rita, Bedő Imre), tanúságtételek (pl. Dr. Csókay András és felesége Altay Daniella), Pintér Béla koncert, játék a gyerekeknek és sok egyéb színes program. A programra érdemes regisztrálni a https://www.csaladtalalkozo.hu/ honlapon (ebéd csak regisztrálóknak fog jutni).

Egyházközségi Juniálist tartunk június 25-én, szombaton.  14:00 órától. A beszélgetési és találkozási lehetőség mellett lesz közös játék, külön program gyerekeknek, előadás és beszélgetés felnőtteknek, imádság és szentmise mindenkinek, végül pedig egy fénykép-nézegetős, nosztalgiaest. A fontosabb tudnivalók és részletek megtalálhatóak a faliújságon és a honlapon.

Lelkigyakorlat lesz Nagykátán, július 5-7.-ig. Részletek itt.

Július 2-án, Pető Ágoston, sülysápi nőtlen ifjú, házastársul veszi László Klaudia, sülysápi hajadont. Imádkozzunk értük, hogy Isten akarata szerinti szép és boldog házasságuk legyen.

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .