Hirdetések

Hirdetés 2022. június 26 – július 03.

Vasárnap – Évközi 13. vasárnap (június 26.):
10.30: Hálából házassági évfordulóra
19.00: Szolgáló társamért (Kohajda Laci)

Hétfő: 19.00 – szabad
Kedd: 7.00 – szabad
Szerda: 19.00 – szabad
Csütörtök: 19.00 – Gönczi István és Bugyi Rozália
Péntek (elsőpéntek): 19.00 – A tisztítótűzben szenvedő lelkekért és az egyházközség ifjúságáért
Szombat: 19.00 – Egy édesanya lelki üdvéért

Vasárnap – Évközi 14. vasárnap (július 03.):
10.30: szabad
19.00: A héten temtetett Papp Istvánért

Nagyon szép volt az úrnapi ünnepünk. Igaz, a forróság rendkívüli áldozatot követelt mindenkitől, a kis elsőáldozóinktól is. Hősök voltak. Mindenkit áldjon meg tehát az Úr Jézus, bármi áldozatáért!

Június 27-én lesz Szent László, lovagkirály ünnepe. Isten éltesse László nevű testvéreinket, Szegedi atyát is!

Szerdán Péter és Pál apostolok, csütörtök a Római Egyház első vértanúi, szombat Sarlós Boldogasszony ünnepe lesz.

Kedden indul a plébánián a napközis tábor. Aki tud, egy kis süteménnyel, gyümölccsel támogathatja. Köszönjük előre is. A tápiószentmártoni táborokba lehet még jelentkezni: tapio.hu.

Péntek, elsőpéntek, betegellátás, este ifjúsági szentségimádás lesz. Július-augusztus hónapokban a csütörtöki szentségimádások szünetelnek. Augusztus első péntekjén már valószínűleg az új plébánosunk, Tamás atya megy majd az időseinkhez, betegeinkhez. Ez azért is jó lesz, mert akinek szükséges, gyónhat majd. Hálásan köszönjük Gulyás Attilának, hogy az utóbbi időben, József atya halála után, rendszeresen vitte az Oltáriszentséget elsőpéntekeseinkhez. Isten fizesse meg neki!

Július 2-án kerül megrendezésre a váci egyházmegyei Családtalálkozó Veresegyházon. A programra érdemes regisztrálni a csaladtalalkozo.hu honlapon.

Július 2-án, Pető Ágoston, sülysápi nőtlen ifjú, házastársul veszi László Klaudia, sülysápi hajadont. Imádkozzunk értük, hogy Isten akarata szerinti szép és boldog házasságuk legyen.

Kocsis László, Tápiósápról zarándoklatot szervez Medjugororjéba. Augusztus 22-26 között. Részvételi díj 50.000,- Ft. 70 euro

Vácziné Nagy Irén temetése július 7-én, csütörtök délután 5 órakor lesz.

Papp István temetése június 30-án, csütörtökön délután 5 órakor lesz. Pistát valamennyien ismertük. Egyházközségünk, szinte minden közösségi dolgában, áldozatosan, imádságosan jelen volt. Máriabesnyői zarándoklat, keresztútjárás, csütörtöki szentségimádás, rendszeres ministrálás, körmeneteink forgalmi irányítása, különféle fizikai munkák lelkes elvégzése. Az Úr Jézustól a mennyország legyen az Ő jutalma!

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .