Hirdetések

Hirdetés 2022. március 13-20.

Vasárnap – Nagyböjt második vasárnapja (március 13.):
10.30: Hálából
18.00: Nagyszülőkért

Csütörtök: 18.00 – Szabó István lelki üdvéért mondatja a közössége és a Rózsafüzér társulat

Szombat: 18.00 – Köncse József atyáért, Lilik Pálért és meghalt hozzátartozókért

Vasárnap – Nagyböjt harmadik vasárnapja (március 20.):
10.30: Köncse József atyáért, Solti Antalért, valamint élő és elhunyt családtagokért
18.00: szabad

A vasárnap (március 13.) 10.30-kor kezdődő szentmisét Marton Zsolt püspök atya celebrálja, a mise alatt Sánta János atya gyóntatni fog.

Március 15-én, templomunkban nem lesz szentmise, viszont Sülysáp Város központi ünnepségére hívnak és várnak bennünket, mely fél 10-kor kezdődik, Sápon a Grassalkovich vadászkastélynál. Minél többen vegyünk részt rajta!

Március 19-én, szombaton, Szent József, Szűz Mária Tisztaságos Jegyese ünnepe lesz.

Nagyböjt vasárnapjain, délután 3 órakor a templomban keresztúti ájtatosság lesz. Minden ilyen alkalommal kapunk valamilyen témában egy rövid, körülbelül 15 perces motiválást, böjti elmélyülésre.  Most,  március 13-án az egyházközségért vállalt böjt, március 20-án az „Életvédelem” gondolatkörében, tanúságtételekkel. Ezt követően kezdjük a szép, énekes-imádságos, hagyományos keresztútjárásunkat. Jöjjünk rá!

Marton Zsolt püspök atyánk rendelkezése alapján, hétfőtől enyhültek a járványos rendelkezések. A szenteltvizet is újra használhatjuk. A kiengesztelődés-kézfogást egyelőre még ne gyakoroljuk! A nyelvre vagy kézbe áldozással választhatóan élhetünk. Az áldoztatók kézfertőtlenítése továbbra is előírás.

Vasárnap (március 13.) „Szeretetláng ima” lesz 17 órakor a templomban. 

Kedves Testvérek! Arra hívunk fel benneteket, hogy a szomszédos országban lévő háború miatt szenvedőket segítsük. Imádkozzunk a Békéért. A templomba, középre kihelyezett perselybe pénzadományt tehetünk. A templomunk is gyűjti a tartós élelmiszer adományokat a Püspökkari Konferencia kérése alapján. A szentmisék előtt fél órával hozhatjuk a sekrestyébe.

Isten éltesse Sándorjainkat, Józsefjeinket, Benedekjeinket névnapjuk alkalmából!

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .