Hirdetések

Hirdetés 2023. június 11-18.

Vasárnap – Úrnapja (június 11.):
10.00: Az egyházközségünk élő és elhunyt tagjaiért és papjainkért KÖRMENET
18.30: Kohajda Lászlóné Kovács Anna Mária, testvére János és szüleik, nagyszüleik lelki üdvéért

Hétfő 18.30: szabad
Kedd (Páduai Szent Antal) 7.00: szabad; utána szeretetlángimaóra
Csütörtök (Árpádházi Boldog Jolán) 18.30: Hálából születésnaposért; utána szentségimádás
Péntek (Jézus Szíve Főünnep) 6.30: Jutai Péter halálának 1. éves évfordulójára
Szombat 18.30: szabad

A szőlősi kápolnában szombat este 17.00-kor igeliturgia lesz.

Vasárnap – Évközi XI. vasárnap (június 18.):
10.30: Hálából, RUBINMISE
18.30: Elhunyt Kertész Istvánért, és Bazsó Mihályné lelki üdvéért; héten temetett Kun Jánosné Juhász Mária lelki üdvéért

Június 12-én, hétfőn az utolsó Bibliaóra lesz 19.00 órától.

Házassághirdetés: Gábriel Miklós helyi nőtlen lakos feleségül vesz Blazsek Anna ecseri hajadont. Imádkozzunk értük!

AZ ÚRNAPI KÖRMENETHEZ: Kérjük a testvéreket, hogy gyűjtsenek virágszirmokat; az elsőáldozókat kérjük, hogy jöjjenek a körmenetre az elsőáldozós ruhájukban kis kosárral szirmot szórni! A híveket kérem, hogy készítsék el a négy sátrat, és díszítsék fel őket; a Máriás lányokat és fiúkat is kérem, hogy jöjjenek szobrot vinni!

Június 18-án, vasárnap 10.30-kor lesz Katona István püspök rubin miséje. Ez lesz egyúttal a tanévvégi hálaadó mise is, erre hívjuk a diákokat! Kérjük a testvéreket, az utána következő agapéhoz járuljanak hozzá süteményekkel!

Június 25-én, vasárnap lesz egyházközségünk juniálisa (közös főzés és ebéd, játék, sport…), közösségeink ünnepe. Minden közit, imacsoportot hívok a közös ünneplésre. 5 közit kérek, hogy vállaljanak főzést! Feliratkozni a főzésre a sekrestyében lehet.

A szalvatoriánus szerzetes közösség (Sződliget) idén 11. alkalommal szervezi a gyalogos zarándoklatot Magyarországról, Hidasnémetiről az Isteni Irgalmasság Bazilikájába Krakkóba, Lengyelországba július 7 – 15-ig. Napi táv kb. 30km. Útközben imádság, éneklés, beszélgetés, elmélkedések. Költség: 15.000,- Ft. A részletes tudnivalót a salvator.hu illetve www.mercy-pilgrim.eu honlapon meg lehet tekinteni. Jelentkezési határidő: június 30.

Nyári táborok: TENT (Napközis tábor alsósoknak) augusztus 7-11; Kistábor július 26-30; Ifitábor július 10-16.; Nagytábor július 5-9.

Pálfalvi Tamás
kormányzó

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .