Programajánló

Egyházközségi napközis tábor

Kedves Érdeklődők!

Örömmel hirdetjük, hogy idén megszervezésre kerül Egyházközségünkben egy napközis tábor azoknak a gyerekeknek, akik már elvégezték a 3. osztályt, de még nem kezdték el a 6. osztályt.

Az Egyházközség mondhatni a kezdetek óta aktív résztvevője a Tápiómenti Nagyboldogasszony Közösség táborainak. A Covid-19 miatt elmaradó ottalvós gyerektábor úgy gondoljuk, nem csak a résztvevőknek, de a Kisebb Testvéreknek is hiányozni fog, így arra lettek a KT-k biztatva, hogy ha még nem tették, aktívan kapcsolódjanak be az egyházközségi táborok szervezésébe. Ezen az úton indult el az alább bővebben kifejtett egyházközségi táborunk, mely aktív szervezői között a Tápiós táborokból is jól ismert sülyi Kisebb Testvérek vannak jelen.

A tábor július 21. és 24. (kedd-péntek) között kerül megszervezésre a sülyi plébánián. Várhatóan reggel 8 és 9 óra között várjuk a gyerekeket és a programok délután 5 óra magasságában érnek véget. Igény szerint tudunk biztosítani korábbi illetve későbbi gyermek felügyeletet.

A résztvevők számára napi 3 étkezést biztosítunk (tízórait, meleg ebédet és uzsonnát). A meleg étkeztetésről a Sülysápi Móra Ferenc Általános Iskola konyhája gondoskodik.

Igyekszünk minél színesebb programot kínálni a gyerekeknek, lehet számítani akadályversenyre, sport foglalkozásokra, valamint kézműveskedésre. Mindezek mellett egy lelki ívet is magába foglal a tábor. Részletesebb programról a tábor előtt küldünk tájékoztatást.

A tábor infrastrukturális és egyéb hátterének a biztosításáról Egyházközségünk alapítványa, az Egészséges és Erkölcsös Ifjúságért Alapítvány gondoskodik.

A vírushelyzet miatt létrehozott jogszabályok betartása érdekében létszám korlátot kellett meghatároznunk, így arra biztatunk mindenkit, hogy aki komolyabban érdeklődik a tábor iránt, mihamarabb jelentkezzen.

Jelentkezési felület itt.

A tábor költsége 2.000.-Ft/fő/nap, mely magában foglalja a napi 3 étkezést és a táborhoz szükséges kellékek biztosítását (tisztító- és fertőtlenítőszerek, sporteszközök, kézműves foglalkozás…). Testvéri kedvezmény igénybevételére van lehetőség, mely azt jelenti, hogy kettő vagy több testvér esetén egy gyermek után kell teljes árat fizetni, a többi testvér napi díja 1.000.-Ft. 

Sok szeretettel várjuk a gyerekeket!

Érdeklődni a tapiosuly.tabor@gmail.com címen vagy +36-30/643-0553 (Pelyhe Virág) telefonszámon lehet.

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .