Hirdetések

Hirdetés 2021. április 04-11.

Vasárnap (Húsvétvasárnap): Haris Lajos, Jámbor Irén és elhunyt családtagokért
Hétfő: szabad
Kedd: Halva fekvő Édesanya lelki üdvéért
Szerda: Bálint Sándor és neje, Kovács Mária és élő és meghalt hozzátartozóikért
Csütörtök: szabad
Péntek: szabad
Szombat: Bálint Irénért és meghalt és élő hozzátartozókért
Vasárnap (Húsvét II. vasárnapja, Isteni Irgalmasság vasárnapja): Mészáros és Borbás család élő és elhunyt hozzátartozóiért, Scherchoff István élő és elhunyt hozzátartozóiért

A járványhelyzet miatt március 8-ától templomainkban a nyilvános vallásos programok, a szentmisék egyelőre, bizonytalan ideig szünetelnek. A szőlősi kápolnában is. Jövő vasárnaptól nem lesz online mise-közvetítés templomunkból. Szegedi atya és József atya minden nap mutatnak be szentmisét és az íratott miseszándékokat elmondják. Ezek az alkalmak nem látogathatóak, de lélekben részt vehetünk, imádkozhatunk a szándékért. Vasárnap délelőtt 10 órakor online szentmise közvetítés lesz. Horváth Bertalan atya mutatja be, az úri templomból. A Szóró-Média facebook-oldalán lesz látható. Aki ezt megtekinti, vagy más szentmisét az interneten, az ő számára itt Sülyben a plébánia udvarán ½ 12-kor lesz áldoztatás. Hétközben pedig, egyeztetés alapján, gyóntatnak papjaink.

Betegellátás, súlyos beteg, haldokló esetében lehetséges. Az egyéb, szokásos beteglátogatás elmarad a megyéspüspök rendelkezése értelmében.

A Szentatya március 19-én, Szent József ünnepén megnyitotta a Család Szentévet.

Ferenc pápa arra hívja egyházunk minden tagját, hogy elmélkedjük át az Amoris Laetitia, azaz a családban megélt szeretet c. apostoli buzdítását. Ez a könyv tudományos igénnyel, mégis a Ferenc pápától megszokott egyszerű és közvetlen nyelvezettel foglalja össze Egyházunk kétezer évnyi tanítását. Hasznos útmutató arról, hogyan éljük meg a hétköznapokban a házastársi és a családi szeretetet, hogy fel tudjuk mutatni a házasság értékeit ma, amikor oly sok támadás éri azt. A könyv most rendkívüli kedvezménnyel megvásárolható 1.000.-Ft-ért, vagy kikölcsönözhető a sekrestyében.

Jövő vasárnap, délelőtt 11 órakor a férfiak szentségimádási órája lesz a templomban.

Az Új Ember újságok a plébániai kis szentségimádó terem előteréből elvihetőek.

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .