Hirdetések

Hirdetés 2021. december 26. – 2022. január 02.

Vasárnap (Szent Család vasárnapja, december 26.):
10.30: Benkó Gábor, Dobos Rozália és elhunyt családtagokért
18.00: Borbás István és fia, István lelki üdvéért és élő hozzátartozókért és a héten temetett Fehér Tiborért, Szőke Andrásné, Szűcsi Erzsébetért és Bugyi Ferencért

Hétfő (december 28.):
18.00: Szőke Andrásné, Szűcsi Erzsébetért mondatják a rózsafüzéresek

Szombat (január 1., Újév napja, Szűz Mária Isten anyja ünnepe, a Béke világnapja, parancsolt főünnep):
10.30: A Tápiósülyi Egyházközség élő és elhunyt tagjaiért

Vasárnap (január 2.):
10.30: Beer Ferenc lelki üdvéért
18.00: Meghalt Szülőkért és Testvérekért és élő hozzátartozókért

Hétfőn este 6 órakor, kivételesen lesz szentmisénk Ecseri Pál atya tartja. Előtte fél hattól gyóntat itt a templomban. Keddtől csütörtökig nem lesz sem szentmisénk, sem igeliturgiánk. Pénteken, Szilveszter napján, délután félötkor lesz az év végi hálaadás, Barotai atya vezetésével. Újév napján, 2022. január 1-én itt a templomban ½ 11-kor lesz szentmise. Január 2-án a szokásos vasárnapi miserend lesz, szőlősi kápolnában reggel 9-kor igeliturgia.

Szeretettel ajánljuk nektek karácsonyi ajándék ötletként Főtisztelendő dr. Farkas László atya Szentmisekalauz című könyvét. A könyv bolti ára: 2490 Ft. A sekrestyében 2000 Ft-ért kapható.

Az egyházi hozzájárulás begyűjtése befejeződött Szőlősön és a sülyi részen is. Mindenki nagylelkű adományát hálásan köszönjük. Néhányan még halogatták a befizetést. Őket kérjük, ha lehetséges, még az idén rendezzék tartozásukat, területi adószedőjüknél.

Mindenkinek hálásan köszönjük, akár a legkisebb áldozatát is, karácsonyi ünnepünk széppé tételében. A karácsonyfákat is hálásan köszönjük.

Isten éltesse István és majd, János nevű testvéreinket, névnapjuk alkalmából!

Szegedi atya imádkozik értünk és mindenkinek áldott, boldog Karácsonyt kíván.

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .