Hirdetések

Hirdetés 2021. március 07-14.

Vasárnap: /Nagyböjt harmadik vasárnapja/
reggel (8.30): Marika és József szabadulásáért, Csollák Jánosné halálának 3. évfordulójára
este (18.00): Halva fekvő testvérünk lelki üdvéért
Hétfő: Hálából
Kedd: szabad
Szerda: Depresszióból való szabadulásért és gyógyulásért
Csütörtök: szabad
Péntek: szabad
Szombat: Solti Antal és Családja lelki üdvéért
Vasárnap: Hromoda Gáborné és családja lelki üdvükért

A járványhelyzet miatt március 8-ától templomainkban a nyilvános vallásos programok, a szentmisék egyelőre, bizonytalan ideig szünetelnek. Nem tervezünk online mise-közvetítést templomunkból. Ennek oka, hogy József atya szabadságra megy. Március 20-án jön vissza. Szegedi atya minden nap mutat be szentmisét és az íratott miseszándékokat elmondja. Ezek az alkalmak nem látogathatóak, de lélekben részt vehetünk, imádkozhatunk a szándékért.

Március 11-én, csütörtökön lett volna a Szent József kilenced kezdete. Ezt halasztanunk kell. Valószínűleg május 1-e előtt /Munkás Szent József ünnepe/ 9 nappal kezdhetjük majd el. A Szent József vándorló képe továbbra is jár hetente, családtól családig. Gödöny Péter a moderátora ennek. Telefonszáma: +36-30/870-8138

Betegellátás, súlyos beteg, haldokló esetében lehetséges. Az egyéb, szokásos beteglátogatás elmarad a megyéspüspök rendelkezése értelmében.

Most vasárnap első vasárnap. A férfiak szentségimádási órája 11 órakor kezdődik. Most vasárnap még délután 3-kor keresztúti ájtatosság van a templomunkban. Múlt vasárnap a katolikus iskolák javára 100 ezer Ft-ot gyűjtöttünk. Isten fizesse meg az adományozóknak!

A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia körlevele alapján mi is részt vettünk volna a Katolikus Karitász tartós-élelmiszer gyűjtésében. Ez most akadályoztatva van. Később módot találunk majd rá. Aki már elhozta, az ő felajánlását eljuttatjuk a rászorulóknak.

Március 13-án, szombaton délután 4-től ½ 6-ig gyóntatás lesz a plébánián, Nagyböjt lévén, Húsvétra. Ecseri Pál atya a kis hittanteremben, Szegedi atya az irodájában gyóntat majd. Maszkot viseljünk, kezet fertőtlenítsünk, távolságot tartsunk! Szegedi atya február 25-én kapott covid elleni oltást. Tegyünk meg valamennyien mindent a nyájimmunitás érdekében!

Szerdán délután 3-kor lesz Dobos Gábor (Kókai utcából) temetése, csütörtök délután 4-kor pedig Kohajda Róberté.

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .