Hirdetések

Hirdetés 2021. március 14-21.

Vasárnap: /Nagyböjt negyedik vasárnapja/: Hromoda Gáborné és családja lelki üdvükért
Hétfő: Élő Gazsi Zolikáért
Kedd: Hálából születésnapra
Szerda: Elhunyt Édesapáért
Csütörtök: Elhunyt Édesapáért
Péntek: Szent József közbenjárásáért
Szombat: Elhunyt Édesanyáért
Vasárnap:Hálából születésnapra

A járványhelyzet miatt március 8-ától templomainkban a nyilvános vallásos programok, a szentmisék egyelőre, bizonytalan ideig szünetelnek. A szőlősi kápolnában is. Nem lesz online mise-közvetítés templomunkból. Szegedi atya minden nap mutat be szentmisét és az íratott miseszándékokat elmondja. Ezek az alkalmak nem látogathatóak, de lélekben részt vehetünk, imádkozhatunk a szándékért. Vasárnap délelőtt 10 órakor online, szentmise közvetítés lesz. Horváth Bertalan atya mutatja be, az úri templomból. A Szóró-Média facebook-oldalán lesz látható. Vegyünk részt benne, ahogyan lehet, de mindenesetre imádságos lélekkel.

Március 11-én, csütörtökön lett volna a Szent József kilenced kezdete. Ezt halasztanunk kell. Valószínűleg május 1-e előtt /Munkás Szent József ünnepe/ 9 nappal kezdhetjük majd el. A Szent József vándorló képe továbbra is jár hetente, családtól családig. Gödöny Péter a moderátora ennek. Telefonszáma: +36-30/870-8138

Március 12-én volt Ferenc pápa megválasztásának (2013) évfordulója. Imádkozzunk érte, hogy a Szentlélek vezetésével, bátran és jól tudja kormányozni egyházunk hajóját.

Betegellátás, súlyos beteg, haldokló esetében lehetséges. Az egyéb, szokásos beteglátogatás elmarad a megyéspüspök rendelkezése értelmében.

A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia körlevele alapján mi is részt vettünk volna a Katolikus Karitász tartós-élelmiszer gyűjtésében. Ez most akadályoztatva van. Később módot találunk majd rá. Aki már elhozta, az ő felajánlását eljuttatjuk a rászorulóknak. A pénzadományokat is köszönjük.

Március 19. péntek, Szent József, a Boldogságos Szűz Mária jegyese – főünnep. Ez a nap a Család-év kezdete.

A menetrend szerinti Szent föld javára szóló gyűjtést (március 21.) Marton püspök atya rendelkezése alapján később tartjuk majd, valamikor.

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .