Hirdetések

Hirdetés 2021. november 14-21.

Vasárnap (november 21.):
reggel (10.30): Heti miseszándékokra
este (18.00): Baranyi Lajos, Baranyi Lajosné és Csollák Arankáért, Bánáti Illésné lelki üdvéért

József atya kórházba került. Komoly betegséggel küzd. Szegedi atya gyengélkedik. Imádkozzunk értük!

A helyzet napról napra alakulhat. Látogassuk e miatt egyházközségünk honlapját.

Hétfőtől péntekig a most következő héten is a szentmisék elmaradnak. Igeliturgia sem lesz helyettük. A felvett miseszándékokat nem feledjük. Összegyűjtve a vasárnapi esti szentmisébe foglaljuk bele. Az esti szentmiséket Barotai Endre atya fogja mondani. A vasárnapi szentmisék előtt, vagy után lesz lehetőség szentgyónásra.

Jövő vasárnaptól itt a sülyi templomban a reggel 8 órai szentmise megszűnik, viszont a nagykátai esperes atya, Dr. Lengyel Zsolt vagy munkatársa, Sánta János atya készségesen eljön hozzánk és ½ 11-től szentmisét mutatnak be nálunk. Ez valószínűleg hosszabb távon így lesz. Hálásan köszönjük nekik.

A Szőlősi Kápolnában a vasárnap délelőtti 10-es mise megszűnik a jövő vasárnaptól. Helyette 9 órától igeliturgia lesz áldoztatással, túlnyomórészt a vasárnapokon. Időnként szentmisét is igyekszünk majd tartani. A környékbeli templomok vasárnapi miserendje, honlapunkon van.

A következő napokban a templom és a plébánia nem látogatható. Amennyiben valakinek fontos ügye volna, Szabó Lászlót, Dinnyés Ferencnét, vagy Jozefa nővért keresse telefonon.

Dobos János az akolitusok közösségének vezetője. A liturgiával kapcsolatos kérdésekkel Őt kell keresni. A temetések, keresztelők, esküvők kapcsán Szabó Lászlót keressük.

Az egyházi év utolsó vasárnapja, Krisztus Király ünnepe november 21-én lesz. Előtte 20-án, szombaton este 6 órakor az igeliturgiával és utána este ½ 8-ig tartó szentségimádással visszaemlékezünk a Budapesti Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra. Felelevenítjük annak kegyelmeit. Tanúságtételek hangzanak majd el. A programot Dinnyés Patrik gondozza.

November 19. Árpádházi Szent Erzsébet ünnepe. Isten éltesse Erzsébetjeinket!

A Szent Mónika imaközösség a jövő vasárnap (november 21.) találkozik a templomban.

A templomba középre helyezett perselybe adományokat gyűjtünk egy 4 éves kislány gyógyítására.

A jövő hétvégén (nov. 20-21.) hivatalosan a karitász céljaira gyűjtünk.

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .