Hirdetések

Hirdetés 2021. október 03-10.

Vasárnap:
reggel (8.00): Dinnyés család lelki üdvéért, egy Édesapáért, Holecz Istvánért, élő és elhunyt hozzátartozókért
este (18.00): szabad
Hétfő (18.00): Dinnyés István, Dinnyés Mária
Kedd (18.00): Testi, lelki gyógyulásért
Szerda (18.00): Dinnyés család élő és elhunyt tagjaiért
Csütörtök (18.00): A Rózsafüzér Társulat élő és elhunyt tagjaiért
Péntek (18.00): Hálából házassági évfordulóra, 5 év kegyelmeiért, ajándékaiért
Szombat (18.00): Hálából születésnapra és 50. házassági évfordulóra
Vasárnap:
reggel (8.00): Szűcsi János, Bozóki Teréz és elhunyt családtagokért
este (18.00): Egy család megtéréséért

Az esti szentmisék időpontja október 1-től 18 órára változott. Esténként, ¼ 6-tól rózsafüzér imádság a templomban. Jöjjünk rá. Októberben hétköznap is mindig, esti szentmisék lesznek.

Elsőpénteken nagyon szép, gitáros-zenés esti mise és szentségimádás volt, még a nemrégiben véget ért NEK jegyében. Szeretettel kérjük és ajánljuk kedves testvérek, hogy vegyetek részt az ilyen és hasonló alkalmainkon. Csütörtökön este lesz szentségimádás.

Jövő vasárnap, 10-én Városi Rózsafüzér, délután 4-kor kezdődik. Az esti szentmisénk zárja, mely előtt együtt végezzük a templomban a „Világosság Rózsafüzérét”. Részletek a faliújságon és honlapunkon.

A bérmálás nálunk, október 17-én, 11 órakor lesz. Kérjük, hogy erre az alkalomra azok jöjjenek, akik családja érintett az ünnepben. Azon a napon is lesz a sülyi templomban reggel 8-kor és este 6-kor szentmise. A szőlősi kápolnában valószínűleg igeliturgiát tartunk majd.

A Mindenszentek ünnepéhez kapcsolódó sírszenteléseket a sekrestyében kérjük jelezni. Hétfőn Assisi Szent Ferenc, csütörtökön Rózsafüzér Királynője ünnepe, pénteken Magyarok Nagyasszonya, Magyarország Főpátrónája főünnepe lesz.

Az Egészséges és Erkölcsös Ifjúságért Alapítvány az előző évből, az adózók 1%-os utalásaiból ötszázharmincnégyezer Ft-ot kapott. Egyházközségünk pedig, Sülysáp Város Önkormányzatától kétszázezer Ft támogatáshoz jutott. Tisztelettel és hálásan köszönjük.

Egyházközségünkben elkezdődött a 2021. évi egyházi hozzájárulás begyűjtése. Egy felnőtt részéről, egy évre 3000 Ft. Házaspár esetén 6000 Ft, amit kérünk szépen, tisztelettel, hálával. A vasúton túl Tóthné Erzsike, a vasút és a Tápió között Beerné Ilonka, a pataktól a templom felé való részen Dinnyésné Margitka, a szőlősi területen Kunné Anikó a megbízottunk.

Orbán Jánosné, Szíjjártó Andrea temetése október 15-én lesz.

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .