Hirdetések

Hirdetés 2021. október 10-17.

Vasárnap:
reggel (8.00): Szűcsi János, Bozóki Teréz és elhunyt családtagokért
este (18.00): Egy család megtéréséért
Hétfő (18.00): Antalicz Istvánné, Margitkáért mondatják a rózsafüzéres társulata tagjai
Kedd (18.00): Buda, Kiss és Kocsis családok élő és elhunyt tagjaiért
Szerda (18.00): Gyógyulásért
Csütörtök (18.00): Dobos Sándor és neje, Szerdahelyi Teréz lelki üdvéért
Péntek (18.00): Hajdú család elhunyt tagjaiért
Szombat (18.00): Kazinczi és Szalóki család elhunytjaiért
Vasárnap:
reggel (8.00): Keresztgyerekekért és gyermekeinkért
este (18.00): Tari és Toma családok élő és elhunyt tagjaiért

Szerdán Szeretetláng imádság lesz a szentmise előtt, a rózsafüzérrel egybekötve. Péntek Avilai Szent Teréz, szombat Alacoque Szent Margit ünnepe.

Szombaton, 16-án délután 2 órától lesz a bérmálkozók számára a bérmálási szertartás gyakorlás, melynek végén gyóntatás következik. Szegedi László atya az irodájában, Horváth Bertalan és Köncse József atyák a templomban gyóntatnak majd. Erre érkezhetnek a bérmaszülők és a többi családtagok is. 17-én, vasárnap a bérmálási szentmisén az első padtömbök a bérmálkozók és bérma-szüleik számára fenntartottak. A bérmálási szentmisét az interneten közvetíteni fogjuk. Elérhetősége egyházközségünk honlapján.

A bérmálás nálunk tehát, október 17-én, 11 órakor lesz. Marton Zsolt megyéspüspök atyánk bérmál templomunkban gombai, úri, tápiósápi, tápiósülyi fiatalokat. Kérjük, hogy erre az alkalomra azok jöjjenek, akik családja érintett az ünnepben. Azon a napon is lesz a sülyi templomban reggel 8-kor és este 6-kor szentmise. A szőlősi kápolnában 10 órakor igeliturgiát tartunk majd.

A Mindenszentek ünnepéhez kapcsolódó sírszenteléseket a sekrestyében kérjük jelezni. 

Egyházközségünkben elkezdődött a 2021. évi egyházi hozzájárulás begyűjtése. Egy felnőtt részéről, egy évre 3000 Ft. Házaspár esetén 6000 Ft, amit kérünk szépen, tisztelettel, hálával. A vasúton túl Tóthné Erzsike, a vasút és a Tápió között Beerné Ilonka, a pataktól a templom felé való részen Dinnyésné Margitka, a szőlősi területen Kunné Anikó a megbízottunk.

Horváth István temetése csütörtök délután 3-kor, Orbán Jánosné, Szíjjártó Andrea temetése október 15-én, pénteken 15 órakor lesz.

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .