Hirdetések

Hirdetés 2021. október 24-31.

Vasárnap:
reggel (8.00): Élő Gazsi Zoltán születésnapjára hálából és védelemért
este (18.00): Mészáros István lelki üdvéért
Hétfő (18.00): Egy kórházban lévő beteg férfitestvérünk gyógyulásáért
Kedd (18.00): szabad
Szerda (18.00): Édesapa lelki üdvéért
Csütörtök (18.00): Unokáért hálából
Péntek (18.00): Hálából keresztény születésnapra, a Szentlélek ajándékaiért
Szombat (18.00): Elhunyt Édesapáért és Losánszki család élő és elhunyt tagjaiért és védelemért
Vasárnap:
reggel (8.00): Dinnyés családért és Hálából
este (18.00): Szabadulásért

A múlt vasárnapon, 17-én volt egyházközségünkben a bérmálás. Marton Zsolt ppk. atya kilenc fiatalunkat bérmálta meg. Rajtuk kívül még 9 főt bérmált itt a szomszédos egyházközségekből. Mindenkinek nagyon szépen köszönjük, bármivel is segített a felkészülésben, a szép ünnepben. A közösségvezetők neve méltó, hogy említésre kerüljön: Simon Beatrix, Dinnyés Márk, Szabó Enikő, Kohajda Nikoletta. Őket és megbérmáltjainkat is gazdagon áldja meg Szentlelkével az Úr Jézus! Kívánjuk, hogy közösségünk élő építőkövei legyenek majd. Az alkalom utólag is megtekinthető az interneten egyházközségünk honlapjáról, ahol több régebbi ünnepünk felvétele is megtalálható.

Csütörtök esténként, a szentmise után minden héten van közösségi szentségimádás. Ez alól az a hét kivétel, minden hónapban, amikor első péntek van. Ekkor ifjúsági a szentségimádás.

A templomunkban lévő Kisboldogasszony, barokk oltárunkon elhelyeztük a Prágai Kis jézus szobrát. Köncse József atya áldotta meg, a szándékkal, hogy sok kegyelem forrása lehessen.

2021. október 31-én vasárnap, hajnali 3 órakor kell 2 órára visszaállítani az órákat. Ekkor kapjuk vissza az „elveszett” 1 órát. A miserendünk változatlan marad templomunkban.

November elsején, Mindenszentek Főünnepe lesz. Azután, kedden november 2-a, Halottak napja. Október 31-én, vasárnap mondunk majd részletesebb hirdetéseket ezzel kapcsolatban.

A Mindenszentek ünnepéhez kapcsolódó sírszenteléseket a sekrestyében kérjük jelezni. November 1-én, délután szenteljük az újonnan épített, vagy felújított sírokat.

Van már jövő évre szóló miseszándék beíró könyvünk. Tehát lehet 2022-re, szentmise áldozatokra halottainkért, hálából, esdeklésül, szándékokat beíratni a sekrestyében.

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .